Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Cruiser fietsen

Home » Cruiser fietsen

Toont alle 31 resultaten

Nog niet van cruiser fietsen gehoord? Zonde, want cruiser fietsen zijn pure fun. Op je nu een cruiser fiets voor heren of eentje voor dames koopt, ze zijn super leuk om mee te rijden. Cruiser fietsen bieden heel wat rijcomfort en ze springen sowieso in het oog. Beach cruisers zijn geweldig om mee langs de dijk te rijden, maar ook in de stad komen ze aardig tot hun recht. In dit artikel vertellen we je meer over cruiser fietsen en waarom jij er eentje moet aanschaffen.

Cruiser fiets voor heren

Een cruiser fiets voor heren is pure fun. Een beach cruiser heeft een bijzondere vorm, biedt heel wat rijplezier en heeft dikkere banden dan een normale fiets. Met een beach cruiser fiets je in retrostijl en sommige exemplaren hebben wel wat weg van een motor. Op een beach cruiser voor heren zul je gezien worden, daar kan je zeker van zijn. De beach cruiser mag dan recent weer populair zijn, een ze hebben een lange geschiedenis. Beach cruisers voor heren waren in er in de jaren ‘30 in de States al. Ze waren vooral populair omdat ze zeer robuust waren. Deze fiets kan tegen een stootje, daar mag je zeker van zijn. Vroeger werden de beach cruisers vooral door krantenbezorgers gebruikt. In de jaren ‘50 kende de beach cruiser een dip, mensen wilden lichtere fietsen. Nu zoveel jaar later is de beach cruiser voor heren weer heel populair en hoewel ze nog steeds heel sterk zijn, zijn ze een stuk lichter geworden.

Cruiser voor dames

Ook dames kunnen heerlijk genieten van cruiser fietsen. Typisch aan de cruiser voor dames zijn de meestal net iets rustigere tinten dan voor heren. Verder beschikken cruiser fietsen over een groot zadel, een stevig frame en zijn ze meestal uitgerust met brede banden. Een cruiser fiets voor dames is ontzettend comfortabel. Op een beach cruiser zit je bovendien rechtop, waardoor je ontspannen kunt rijden en heel wat afstand overbruggen zonder hinder. Het zware frame, ook bij cruiser fietsen voor dames, zorgt voor een solide gevoel. De brede banden zorgen voor een goede wegligging. Met een beach cruiser kun je als dame trouwens ook perfect over het strand rijden, al komt dit in de praktijk maar weinig voor.

Soorten en maten cruiser fietsen

Er zijn heel veel verschillende modellen cruiser fietsen. De meeste cruiser fietsen voor dames of heren vallen op. Het is dan ook een fiets waarmee je gezien wordt. Bovendien zijn er vaak heel wat opties die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Wij hebben alvast een ruim gamma cruiser fietsen voor heren en voor dames. Er zijn heel wat kleuren en accessoires toevoegen kan altijd. Cruiser fietsen lenen zich uitstekend voor langere fietstochten.

Er zijn uiteraard ook verschillende maten cruiser fietsen. Het is belangrijk dat je de goede maat van cruiser koopt, zo geniet je optimaal. Koop je de verkeerde maat, dan heb je een verkeerde zithouding en dit kan na een tijdje pijn gaan doen.

Cruiser fiets 26 inch

Ook voor de kids is een beach cruiser top. Een 26 inch cruiser is perfect geschikt voor de meeste jongeren tussen 10 en 14 jaar oud. Kinderen met een kledingmaat tussen de 140 en 152 cm passen meestal perfect op dit formaat van fiets. We hebben heel wat modellen die in deze maat verkrijgbaar zijn.

Cruiser fiets 24 inch

Een kinderfiets? Dan komt deze maat zeker in aanmerking. Deze fiets is geschikt voor jongeren tussen de 8 en 12 jaar oud. De meeste kids die dit type fiets nemen hebben een kledingmaat tussen de 128 cm en 140 cm. We hebben heel wat leuke cruiser fietsen in deze maat. Deze fietsen zijn vaak kleurrijk en op kinderen afgestemd. Deze beach cruisers zijn betaalbaar en vormen de perfecte fiets voor kids die graag fietsen.

Cruiser fiets 22 inch

Een cruiser fiets van 22 inch is er voor kids van 7 tot 9. We hebben heel wat coole cruisers voor deze leeftijd. De dikke banden zorgen voor een stevige grip op de weg. Hiermee gaan ze dus veilig de baan op. Al onze cruisers beschikken over een solide frame. Deze fietsen kunnen dan ook tegen een stootje, ideaal voor kinderen die de wereld nog willen ontdekken en niet zacht met hun fiets omspringen.

Goedkope cruiser fiets kopen bij goedkopefietskopen.nl

Ben je op zoek naar een betaalbare cruiser fiets en wil je toch kwaliteit? Wij hebben de voordeligste cruiser fietsen voor jou geselecteerd. Stuk voor stuk sterke fietsen met kwalitatieve onderdelen en een mooie garantie. Een cruiser fiets koop je voor jaren en wij hebben zowel opvallende als minder opvallende exemplaren. Wil je heel wat fiets voor weinig geld, dan moet je zeker ons aanbod eens ontdekken. Wij werken enkel met betrouwbare partijen samen. Uiteraard hebben we ook heel wat andere modellen in ons aanbod.