[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een Gazelle fiets kopen is iets wat voor veel mensen de standaard is. Ze kopen geen fiets. Ze kopen een Gazelle fiets. Het is natuurlijk logisch wanneer je een grote fan bent van het merk. Ze zijn er al vele jaren en komen ieder jaar weer met nieuwe modellen op de markt. Ook dit jaar is dat het geval. Er zijn volop verschillende mooie modellen waar je uit kunt kiezen. Welke gazelle fiets ga jij kopen? Het is een vraag welke je na het lezen van dit artikel een stuk beter kunt lezen. Er zijn zoveel verschillende nieuw modellen van Gazelle, waar je uit kunt kiezen. Er zijn ook veel mensen welke weer kunnen kiezen om een goedkope Gazelle fiets te kopen. Het is goed om bekend te zijn met alle mogelijkheden en ook met de nieuwste modellen.

Gazelle heeft dit jaar meerdere nieuwe Gazelle modellen op de markt gebracht. Ook in het jaar 2018 heeft Gazelle weer veel te bieden voor iedereen. Er zijn e-bikes, stadsfietsen, lifestyle fietsen en volop nieuwe kleuren en mogelijkheden. Er zijn natuurlijk ook veel vernieuwde modellen met volop verbeteringen op de markt gekomen. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Graag bespreken we de nieuwe modellen van Gazelle welke ons het meeste aanspreken.

De nieuwe Gazelle CityZen e-bikes

Er zijn een viertal fietsen in deze lijn op de markt gekomen. Het is een zeer aantrekkelijke lijn van nieuwe fietsen waarvan we er graag vier met je doornemen.

De Cityzen C8+ HMB

Wanneer je voor gebruiksgemak, kwaliteit en design wilt kiezen, dan kies je voor deze e-bike. Het is een stoere elektrische fiets waarbij de accu netjes in het frame is weggewerkt. De fiets is robuust en kent een stoere uitstraling. De middenmotor van Bosch is stil en krachtig. Je hoeft niet bang te zijn, dat je een heuvel niet op kunt komen. Het is de ideale e-bike voor de recreatieve fietser en ook voor het woon-werk verkeer.

CityZen T10 HMB

Sportief, design en kwaliteit zijn de drie sleutelwoorden welke naar voren komen bij deze e-bike. De fiets is uitgerust met een sterke accu van Bosch. De fiets helpt je om je bestemming te bereiken. Het is een ideale elektrische fiets voor recreatie en ook om iedere dag te gebruiken om bijvoorbeeld naar school of je werk te gaan. De elektrische Gazelle fiets is sportief en vlot!

De Cityzen Speed 380

Deze elektrische fiets is gemaakt met het oog op kwaliteit, design en gebruiksgemak. De accu is mooi weggewerkt en de fiets heeft een stoere uitstraling. De fiets is eenvoudig te bedienen en kent meerdere versnellingen. Het is heerlijk om zonder teveel inspanning op je bestemming aan te komen. We weten zeker, dat ook jij kunt genieten van deze heerlijke elektrische fiets van Gazelle.

CityZen Speed

De CityZen speed maakt het rijtje compleet. De fiets kan intensief gebruikt worden. Het is niet vreemd om veel forenzen aan te treffen met deze fiets. Je kunt je bestemming zonder zweten bereiken. De accu is netjes weggewerkt. Het is een fiets met volop kwaliteit.

De Gazelle elektrische fietsen van 2018

De Ami C8 HMS

Je elektrische fiets is je nieuwe vriend. Niet vreemd, dat men gekozen heeft voor de naam Ami. Ami staat voor goede vriend. Een vriend welke er altijd voor je is. Je kunt op deze elektrische fiets alle bestemmingen veilig en goed bereiken. Kies voor nieuwe avonturen met je nieuwe vriend.

De Orange C330 HMS

Wanneer je een geruisloze, onderhoudsarme en innovatieve elektrische fiets wilt kopen dan is dit een goede optie. Gazelle heeft een fiets ontwikkeld met een perfecte versnelling en een traploos te verstellen achternaaf. Het is heerlijk fietsen met de Shimano Steps middenmotor.

De Orange C8 HMB

Lekker ongestoord fietsen doe je op de Orange C8 HMB. Het is een fiets waar je je geen zorgen hoeft te maken. Het is een fiets vol met handige technieken. Zo zit er een zeer stille motor op, een interactief display en veel meer. Je kunt van iedere fietstocht volop genieten. Het is heerlijk om deze fiets te bewonderen. Een waar lust voor het oog.

De Grenoble C7+ HMB

Met deze fiets kun je alles. Het is een zeer krachtige fiets met een sterke en geruisloze motor. De Bosch middenmotor is mooi weggewerkt en ideaal voor de lange afstand. Heuvels en bergen: Niets is teveel voor deze elektrische fiets van Gazelle.

Bekijk alle elektrische fietsen van Gazelle.

Trekkingfietsen

Gazelle is in 2018 ook met een aantal nieuwe trekkingfietsen op de markt gekomen.

De Ultimate Marco Polo

Wil je naar compostela fietsen of gewoon naar de andere kant van Nederland? Dan is de Ultimate Marco Polo een fiets voor jou. Het is een stevige en sterke fiets met een voor- en een achterdrager. Je kunt zo veel bagage meenemen. Het is een uitstekende fiets en een ware parel voor iedere liefhebber van een fietsvakantie.

De Ultimate T10 HMB

Zonder moeite op het werk komen? Lekker de heuvel op zonder te zweten? Deze fiets van Gazelle maakt het mogelijk. Het is een zeer lichte fiets met een sterke Bosch performance line middenmotor. Het is ook een luxe fiets. Je kunt de trapondersteuning zeer nauwkeurig afstemmen. Ook zit er een goede navigatiefunctie op de fiets. Het is een zeer mooie en complete fiets waar je volop van kunt genieten.

De Vento T24

Het voelt alsof je over de weg vliegt. De kabels zijn allemaal slim weggewerkt. Deze fiets is daarnaast onverwoestbaar. Het is een geweldige fiets voor sportieve tochten en ook voor tochten door de stad. Het is een top fiets.

De Vento T27

Je kunt deze fiets zien als een samensmelting van sportiviteit en design. Het is een geweldige trekkingfiets. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals je mag verwachten van Gazelle. Een sterke voorvork welke mee veert voor meer luxe en controle.

Bekijk alle trekkingfietsen van Gazelle.

De Stadsfietsen

Afsluitend nog in het kort de nieuwe stadsfietsen. Het gaat hier om de volgende modellen:

De CityGo C3
De CityGo C
De HeavyDutyNL
De Puur_NL Spinnin’

Lees meer over de stadsfietsen op hun specifieke pagina’s op onze site.

Bekijk alle stadsfietsen van Gazelle.[/vc_column_text][vc_btn title=”Alle fietsen van Gazelle” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Ffietsen%2F%3Ffilter_merk%3Dgazelle|title:Alle%20fietsen%20van%20Gazelle||”][vc_btn title=”Alle damesfietsen van Gazelle” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Ffietsen%2F%3Ffilter_merk%3Dgazelle%26filter_geslacht%3Ddames|title:Alle%20damesfietsen%20van%20Gazelle||”][vc_btn title=”Alle herenfietsen van Gazelle” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Ffietsen%2F%3Ffilter_merk%3Dgazelle%26filter_geslacht%3Ddames|title:Alle%20herenfietsen%20van%20Gazelle||”][/vc_column][/vc_row]