Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Wil je een elektrische fatbike kopen? Die hebben we voor je. Een flink uit de kluiten gewassen en stoer exemplaar met enorme banden. Al onze elektrische fatbikes zijn extreem stevig. Wil jij opvallen in het verkeer, stabiel rijden en heel wat uitstraling? Dan zit je goed met een elektrische fatbike. Wij selecteren onze modellen zorgvuldig en voorzien op elk model een fikse garantie. Niet voor niets zijn we op korte tijd uitgegroeid tot dé specialist in elektrische fatbikes.

Wat is een elektrische fatbike?

Een fatbike is een fiets met extra dikke banden. Deze bikes zijn specifiek gemaakt om de cruisen door de stad. Met een elektrische fatbike kun je best wat snelheid maken, maar het is veel leuker om op je gemakje te cruisen. Op ruw terrein komt een fatbike niet altijd even goed tot zijn recht, al hangt dit van fiets tot fiets af. De meeste van deze fietsen zijn echt gemaakt voor stedelijk gebied, maar er zijn ook modellen die offroad gebruikt kunnen worden. Deze fietsen staan ook wel bekend onder de naam fat e-bike. Deze fietsen hebben trouwens soms meer weg van een brommer dan van een fiets. Heel wat fanatieke bikers hebben dan ook een elektrische fatbike als fiets.

Het grote voordeel is dat een fatbike voor heel wat extra comfort zorgt. Er zijn zelf elektrische fatbikes met kuipzeteltjes. De dikke banden zorgen voor heel wat grip waardoor slippertjes quasi uitgesloten zijn. De banden gaan ook amper lek, waardoor je ook met een lagere bandenspanning zorgeloos kunt rijden. Hoewel weinig beginnende fietsers voor een fatbike kiezen, is deze wel perfect geschikt voor startende fietsers. Maar ook waaghalzen kiezen soms voor een fatbike om heerlijk offroad te gaan.

Elektrische fatbikes komen meer en meer op de markt. Er zijn een aantal toonaangevende merken, maar ook minder bekende merken maken goede fatbikes. Wij maken alvast een zorgvuldige voorselectie en schotelen je enkel kwalitatieve modellen voor.

Verschillende soorten elektrische fatbikes

Smaken verschillen en weinigen zullen de verschillende elektrische fatbikes uit elkaar kunnen houden, maar er zijn wel een aantal uiteenlopende modellen. Zo zijn er elektrische choppers, die nog het meest weg hebben van een motor. Er zijn ook wat sportievere en slankere modellen en een stoere beach cruiser valt ook altijd te overwegen. We hebben alvast een uitgebreid aanbod aan elektrische fatbikes en blijven dit ook voortdurend aanvullen. Welk model je ook verkiest, wij garanderen een kwalitatief exemplaar. Al onze modellen worden zorgvuldig geselecteerd en we steken onze handen in het vuur voor de merken die we aanbieden.

Dit zijn de beste elektrische fatbikes

Over kwaliteit en smaak valt altijd wel een beetje te twisten. Wij groeperen sowieso een heel aantal van de beste elektrische fatbikes op de markt. Welke fatbike echter de beste is, daar valt over te discussiëren. Op onze site kun je geen slechte fiets kopen. Het is vooral persoonlijke smaak die de keuze bepaalt. Wil je liever een stoer exemplaar of liever wat slanker en sportiever? Bij elk model geven we een uitvoerige beschrijving over de materialen en de kenmerken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Op het internet kun je ook heel wat lijstjes vinden met beste elektrische fatbikes. Deze vallen soms met een korreltje zout te nemen, maar ze geven een aardige richtlijn. Heel wat van die fietsen kunnen bij ons besteld worden.

Goedkope elektrische fatbike kopen bij goedkopefietskopen.nl

Wil je een voordelige elektrische fatbike, dan ontdek je bij ons een ruim aanbod. Het gaat om kwalitatieve fietsen met uitstraling en stuk voor stuk voorzien van garantie. Wij selecteren onze fietsen zorgvuldig en blijven ons aanbod geregeld verder aanvullen. Alle fietsen worden uitgebreid beschreven, zodat je steeds een weloverwogen keuze kunt maken. Wij hanteren scherpe prijzen en het merendeel van de fietsen kan uit voorraad geleverd worden. Zit je toch nog met vragen over één van onze fietsen, aarzel dan niet ons te contacteren. Jaarlijks bestellen honderden mensen hun fiets bij ons. Wij genieten een uitstekende reputatie en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Waarom we onze fietsen zo voordelig kunnen verkopen? Wij kopen jaarlijks heel wat exemplaren aan. Hierdoor kunnen we onze aankoopprijzen aardig drukken. Bovendien houden we de verkoopprijs bewust scherp zodat iedereen een kwalitatieve fiets kan kopen. Door onze beperkte overhead en het feit dat we enkel online actief zijn, kunnen we ons fietsen betaalbaar verkopen.