Elektrische mountainbikes

Home » Elektrische mountainbikes

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wil je prestaties leveren, ook wanneer je de gebaande paden verlaat? Dan moet je een elektrische mountainbike op de kop tikken. Wij hebben alvast een uitgebreid aanbod aan elektrische mountainbikes voor zowel dames als heren. Een goedkope elektrische mountainbike kan je heel wat plezier geven, want je moet zelf minder inspanningen leveren. Ideaal voor iedereen die wat ouder wordt, maar toch nog de bergen en modderpaden wil opzoeken. Met een elektrische mountainbike maak je snelheid. De dikke banden zorgen voor extra grip en zorgen voor een stabiele wegligging en rijervaring.

Verschillende maten elektrische mountainbikes

Onze elektrische mountainbikes kun je in verschillende maten kopen. Wij hebben vast wel een model dat perfect bij je lengte past. Jezelf goed opmeten en de juiste maat van elektrische mountainbike kopen is essentieel voor je rijplezier en om blessures te voorkomen. Zowel voor heren als voor dames hebben we heel wat maten op voorraad.

Idealiter baseer je je bij de keuze van je maat op het exemplaar dat je al hebt. De optimale framemaat valt ook makkelijk te berekenen op basis van je lichaamslengte.

Elektrische mountainbike voor heren

Voor alle heren die wel wat trapondersteuning kunnen gebruiken hebben we e-MTB’s. Onze elektrische mountainbikes zijn verkrijgbaar in tal van maten en hebben een stoer uiterlijk. Perfect op maat van de heren dus. De krachtige elektromotor op onze mountainbikes zorgt voor extra power. Op zich presteert de net iets zwaardere elektrische mountainbike net zo goed als een ‘normaal’ exemplaar. Ook de elektrische mountain bike wordt steeds lichter en performanter. Vandaag de dag zijn er al heel wat goedkope elektrische mountainbikes die uitstekende prestaties leveren. Er zijn modellen met aluminium frames, maar ook carbon frames zijn verkrijgbaar. Carbon frames zijn vaak wat lichter, maar ook duurder. Voor recreatieve tochten voldoen aluminium frames uitstekend.

Elektrische mountainbike voor vrouwen

Ook de dames hebben bij ons een ruime keuze uit elektrische mountain bikes. Deze framematen zijn vaak net wat kleiner en in heel wat gevallen is de e-MTB wat compacter. De kleuren zijn afgestemd op de smaak van vrouwen en de buis is net wat lager. Op het vlak van prestaties moeten deze elektrische mountainbikes zeker niet onderdoen. Wij blijven ons aanbod e-bikes trouwens steeds verder uitbreiden. Sportieve dames vinden ongetwijfeld de perfecte fiets in ons aanbod. Trapondersteuning kan helpen om de zwaarste hindernissen en hoogteverschillen te overwinnen.

Beste elektrische mountainbike merken

Op onze site groeperen we de beste elektrische mountainbike merken. Je vindt er ronkende namen, maar ook de minder bekende merken zijn van uitstekende kwaliteit. Op het internet vind je heel wat recensies en lijstjes over de beste elektrische mountainbikes. Wij hebben alvast een ruim aanbod aan toonaangevende en net wat goedkopere merken. Keuze zat dus. Ga je een elektrische mountainbike kiezen, dan kun je rekening houden met volgende zaken:

  • Bepaal waarvoor je je elektrische mountainbike vooral wil gebruiken en stel daar je keuze op af.
  • Weet dat er voor het zwaardere werk ook elektrische mountainbikes zijn met een verende achtervork.
  • Kies de juiste bandenmaat.
  • Een goede elektrische mountainbike heeft vaak niet meer dan 12 versnellingen.
  • Wij adviseren alvast een middenmotor voor de beste prestaties.
  • Hoe langer de batterij meegaat, hoe beter

Alle elektrische mountainbikes zijn bij ons voorzien van een uitgebreide omschrijvingen. Zo kun je weloverwogen een keuze maken. Alle eigenschappen worden netjes op een rijtje gezet, zodat er makkelijk vergeleken kan worden.

Goedkope elektrische mountainbike kopen bij goedkopefietskopen.nl

Op zoek naar een betaalbare elektrische mountainbike? Die koop je bij ons. Wij hebben niet enkel een ruim aanbod, onze e-MTB’s zijn ook nog eens goedkoop. Vergelijk onze modellen gerust met andere websites. Wij werken enkel met kwalitatieve merken en al onze fietsen zijn voorzien van een uitgebreide garantie. De voorbije jaren hebben we al honderden klanten aan een goedkope nieuwe fiets geholpen. Lees er zeker onze reviews eens op na. Je geniet niet enkel van de goedkoopste prijs, we leveren ook snel en betrouwbaar.