Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bakfietsen

Goedkope bakfiets kopen

De bakfiets komt weer helemaal terug op straat, heel veel moeders en vaders willen er graag 1 kopen, want deze zijn vooral in de grote steden handig. Bij ons kun je diverse goedkope bakfietsen online kopen. Het is eigenlijk gewoon een transportfiets met een bak voorop. In die bak kun je natuurlijk van alles stoppen, dus ook kinderen maar ook boodschappen of andere spullen. Handig om mee te fietsen is hij ook, want hij is zeer flexibel en kan gemakkelijk elke bocht pakken. Vroeger werd het vaak in een bepaalde beroepsgroep gebruikt om producten rond te brengen, maar nu zie je steeds vaker deze fietsen vooral gebruikt wordt om kinderen weg te brengen. En dat kan ook goed want het is een veilig en robuust vervoersmiddel. Er zijn 2 wiel bakfietsen maar ook 3 wiel bakfietsen, waarbij opgemerkt moet worden dat de laatste veel stabieler is bij het fietsen. Aan het gebruik van bakfietsen zitten veel voordelen, ten opzichte van gewone fietsen, zoals:
 • Kinderen kun je veilig vervoeren
 • Gemakkelijk boodschappen doen
 • Vervoeren van spullen
 • Geen auto meer nodig
Reden te meer om ook een goedkope bakfiets te kopen bij ons, want wij hebben het grootste assortiment bakfietsen online te koop. Sommige mensen doen ook hun auto weg want ze hebben deze totaal niet meer nodig met een bakfiets. Ook kun je tegen regen en wind een soort zeil over de bak heen doen, zodat de kinderen en de spullen droog blijven in het Nederlandse weertype.

Verschil goedkope driewieler en goedkope tweewieler bakfiets

Waarschijnlijk heb je al gezien dat er verschil zit in het aantal wielen bij bakfietsen. Je zal vooraf dus de keuze moeten maken tussen deze modellen, want elke type heeft zijn specifieke eigenschappen, dus kies wel de juiste goedkope bakfiets. Een goedkope tweewieler bakfiets is minder stabiel maar fietst veel lichter, maar een goedkope driewieler bakfiets is stabieler maar dan moet je wel harder trappen omdat deze wat zwaarder op gang komt. Er zijn ook goedkope driewieler bakfietsen met trapondersteuning en dan heb je wel altijd een goede balans.

BMX

Goedkope BMX-fiets kopen

Wil je een goedkope BMX-fiets online kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres want geen enkele winkel heeft zoveel goedkope BMX-fiets online. BMX staat voor Bicycle Motocross en staat in de volksmond gelijk aan het Nederlandse crossfietsen. Fietscrossen een sport geworden, niet alleen maar een hobby of een gek iets en is natuurlijk iets uit de jaren 80, maar is nog steeds helemaal in op dit moment. Kids van nu halen echt de gekste stunts uit met de goedkope BMX-fiets en dit is niet alleen maar een hele stoere maar ook nog eens een heel stevige fiets, die dus de klappen en smakken die je kunt maken ook echt goed aankan. Wist je al dat dit op de Olympisch spelen een echte sport is geworden? Oorspronkelijk uit de Verenigde Staten in de jaren 65-70 en in 1980 was het in ons land ook helemaal hot geworden doordat er veel reclame voor werd gemaakt. Ook nu nog zijn er veel fietscrossers in Nederland die hun kunsten vertonen op diverse crossbanen. Voor elke leeftijd kun je wel een goedkope BMX-fiets online bestellen, van de jongere kinderen tot de wat oudere jongeren is altijd wel een goedkope BMX-fiets online te bestellen. Ook voor elk niveau is er wel een BMX-fiets te vinden, van degenen die nog nooit op een crossfiets hebben gezeten tot de ouderen die al menig fiets hebben versleten. Bij dit type fiets is het simpel om de goede maat te vinden. Vanaf 4 jaar kies je voor 14 inch, vanaf 5 jaar voor 18 inch en vanaf 6 jaar 20 inch. Wanneer u een fiets heeft uitgekozen kijk dan ook eerst even naar de veiligheid, zoals een fietshelm, want dat is bij een crossfiets zeker geen overbodige luxe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cruisers

Goedkope cruisers fiets kopen

Een cruisefiets of een beach cruiser zoals ze eigenlijk heten koop je gemakkelijk online in onze fietsenwinkel, zowel voor jong als oud hebben wij een goedkope beach cruiser fiets in elke kleur en framemaat te koop. De beach cruiser fiets heerlijk en dit komt door zijn aparte vorm, waarin je een beetje achterover hangt en zijn brede banden. Voorop is een robuuste voordrager gemonteerd die alle zware lasten kan dragen en het solide frame zorgt ervoor dat de fiets altijd stabiel blijft. Online een goedkope cruisefiets kopen doe je natuurlijk bij ons, want deze kun je online gemakkelijk aanschaffen. De beste cruisefiets heeft goede remmen, een goede wegligging en kan tegen een stootje. Er zijn goedkope beach cruisefietsen voor jong en oud, met framematen variërend van 24 inch tot 28 inch. De fietsen zijn voorzien van een goed slot, reflectors en goede verlichting.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen; een milieuvriendelijk en gezond alternatief voor de auto

Wilt u graag vaker fietsen, maar is uw werk eigenlijk net te ver? Of wilt u meer van Nederland gaan ontdekken, maar niet te vaak de auto pakken? Overweeg dan een elektrische fiets. Bij ons vindt u een groot assortiment elektrische fietsen, zowel met een middenmotor, met een motor in het voorwiel en een motor in het achterwiel. Een kwalitatieve en goedkope elektrische fiets kopen doet u dus makkelijk bij ons.

De voordelen van een elektrische fiets

Elektrische fietsen geven de rijder ondersteuning doordat er zich een motor in bevindt die wordt aangestuurd door een accu. Hierdoor wordt het makkelijker verre afstanden af te leggen, wat betekent dat u de auto vaker kunt laten staan. Daarnaast komen er steeds meer oplaadpunten bij, zodat de accu altijd wel ergens op te laden is. Fietsen op een elektrische fiets is snel, comfortabel en licht, maar u krijgt nog steeds de nodige lichaamsbeweging, omdat u gewoon mee trapt. Wilt u een goedkope elektrische fiets online kopen/bestellen, dan zal u milieuvriendelijker, sneller en actiever worden.

De juiste goedkope elektrische fiets online kopen/bestellen

Er zijn drie soorten elektrische fietsen en het is belangrijk dat u de juiste kiest voordat u een bestelling doet. Fietsen met de motor in het voorwiel zijn het goedkoopste en de motor trekt de fiets als het ware vooruit. Dit zorgt er echter wel voor dat het sturen wat zwaarder wordt. Een elektrische fiets met de motor in het achterwiel geeft de meest natuurlijke fietservaring, maar levert beperkingen op wat betreft de kettingkast en het versnellingssysteem. Voor de beste balans en de meeste mogelijkheden kunt u voor een fiets kiezen met de motor bij de trapas, alhoewel de accu van deze fietsen vaak minder lang meegaat. Ons assortiment is groot en wilt u een goedkope elektrische fiets kopen van kwaliteit, dan bent u hier aan het juiste adres.

Waren het vroeger vooral ouderen die tot de aanschaf van een elektrische fiets overgingen, tegenwoordig zijn ook fittere mensen overgegaan van een gewone fiets naar een fiets met hulpmotor. Het is een manier om van a naar b te komen zonder daar al te veel of helemaal geen inspanning voor te hoeven doen. Het is niet echt een vervanging voor een auto, maar wel milieuvriendelijker en goedkoper in aanschaf.

Een elektrische fiets is er eigenlijk maar in twee soorten als je motorpositie buiten beschouwing laat: die waarbij men zelf trapt en geholpen wordt door een elektrisch systeem, of die waarbij men de fiets start en verder niet mee hoeft te trappen. De laatste noemt men een E-Bike. Hij is voorzien van een accu, meestal ingebouwd, die volgeladen een kilometer of 40 tot 150 kan afleggen. Handig om te weten want mocht de afstand groter zijn, dan zal de bestuurder de resterende kilometers zelf moeten trappen. Een elektrische fiets is zwaarder dan een gewone fiets, wat het zelf trappen ook zwaarder maakt.

Bijna alle bekende fietsmerken hebben E-Bikes op de markt. Dat maakt kiezen niet eenvoudig. Een goede tip bij een eventuele aanschaf is om vooral te letten op de handelingen die gedaan moeten worden voor men vooruit kan. Wat ook iets is om bij stil te staan is waar de fiets gestald gaat worden bij huis. Een schuur of een garage is handig, maar drie hoog mee de trap op en af niet.

Nu de E-Bike steeds populairder wordt kan men er ook voor kiezen de eigen gewone fiets om te laten bouwen. Het voordeel hiervan is dat de accu niet, zoals bij de meeste E-Bike, ingebouwd word en daardoor uitneembaar is. Dat maakt het stukken makkelijker voor het opladen. Gewoon de accu meenemen naar het stopcontact in plaats van dat de hele fiets erheen gesleept moet worden. Voor handige mensen zijn deze sets bij de fietshandel verkrijgbaar.

Meer over elektrische fietsen

[display-posts category="elektrische-fietsen" posts_per_page="10" image_size="thumbnail"]

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Fietsendragers

Fietsendragers voor elektrische fietsen?

Nu de markt voor de elektrische fietsen de laatste jaren enorm toegenomen is, is ook de vraag naar fietsdragers voor elektrische fietsen groter geworden. Het aanbod van fietsdragers voor elektrische fietsen is dan ook groot en zeer divers. Fietsdragers voor elektrische fietsen moeten meer gewicht kunnen dragen dan fietsdragers voor gewone fietsen, omdat elektrische fietsen zwaarder zijn. Een groot aanbod en de verschillende uitvoeringen maken het kiezen voor een bepaalde fietsdrager niet makkelijk. Daarom is het van belang om op een aantal punten te letten voor men overgaat tot de aan koop van een fietsdrager voor de elektrische fiets. Natuurlijk moet er ook gekeken worden naar de prijs en het budget dat men te besteden heeft.

Fietsdragers voor elektrische fietsen worden aangeboden in verschillende uitvoeringen, toegespitst op gebruikersgemak en hoge draagkracht. Het opladen van een elektrische fiets moet gemakkelijk en niet al te zwaar zijn. Er zijn dan ook fietsdragers voor elektrische fietsen met een lift systeem. Hierbij wordt de fiets op een rails gezet, die middels een lift systeem op de drager gezet kan worden. Een ander systeem werkt ook met een speciaal daarvoor bestemde rails. De fiets wordt op de rails gezet en kan zo op de drager gereden worden. Daarna klapt men de rails omhoog en zet deze middels een klem goed vast. De draagkracht van de fietsdrager is in veel gevallen tot de tachtig kilo. Dit geeft een goed beeld van de eventuele last die gedragen moet worden, maar ook van de kracht die nodig kan zijn om de fiets op de drager te krijgen. Voor jonge mensen zal dit minder problemen geven dan voor de wat ouder mensen. Een flexibel en handig systeem kan vaak bij de aankoop uitgetest worden, zodat men zelf de verschillen kan ervaren. Ook is het raadzaam om, voordat men zich naar een winkel voor fietsdragers voor elektrische fietsen begeeft, verschillende testen te lezen en informatie op te vragen. Goed geïnformeerd is een eventuele aankoop dan iets makkelijker en men laat zich dan vaak minder snel iets aanpraten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Fixed Gear & Single Speed

Goedkope fixed gear en single speed fiets kopen

De fixed gear fiets is een goedkope fiets en is er in theorie al heel veel jaren maar waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Dit komt omdat deze fiets uit het wielrennen komt en alleen bij het baanrennen werd gebruikt. Wil je een goedkope fixed gear fiets online kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres want geen enkele winkel heeft zoveel goedkope fixed gear fiets online. Bij zo een wedstrijd is het belangrijk dat een wielrennen zo hard mogelijk gaat dus alle versnellingen en dergelijke heeft ie niet nodig, want schakelen kost tijd. Bij de goedkope fixed gear fiets is het tandwiel bevestigd op het wiel en is een 1 op 1 verhouding. De fietskoeriers hebben de fiets als eerste geadopteerd want die willen hard fietsen om snel bij de klant te zijn, de fiets werd gespot in Amerika en de rest is geschiedenis. Dit is een goede fiets voor de echte fietsers, die hard willen gaan en lang willen fietsen. Inmiddels is het een grote hype in Amerika geworden, en daarna in Engeland want iedereen wilde opeens zo een goedkope fixed gear fiets bestellen bij de winkels. Nu zijn ook Nederland en België aan de beurt voor deze innovatie op fietsgebied en kan ook jij een goedkope fixed gear fiets online bestellen. Voordelen van deze fiets zijn er genoeg, namelijk een lichtgewicht fiets, goedkoop, betere grip door goede banden, direct contact met de fiets doordat het tandwiel vastzit aan het wiel zelf, dus hard trappen en je gaat ook hard, zonder vertragingen of schakelen.

Voordelen fixed gear / single speed fiets

 • Licht in gewicht: Een goedkope fixed Gear fiets weegt 10 kilo tot maximaal 15 kilo, dus makkelijk op te tillen en mee te nemen. Hierdoor trap je qua gewicht ook veel gemakkelijker en door zijn constructie zal je ervaren dat de fixed gear bike heel snel vooruitkomt. Ook een lage luchtweerstand speelt hierbij een voorname rol. Een heuvel beklimmen doe je met gemak en lange ritten worden een genot om te fietsen.
 • 1 met de fiets door een beter gevoel met de fiets: Doordat het tandwiel 1 geheel is met het achterwiel heb je als fietser een direct contact met de fiets. Elke trap die je doet zal zich uitbetalen met een spurt vooruit.
 • Kale fiets die compleet is. Natuurlijk is de fixed gear fiets wel compleet maar alle overbodige dingen die je niet nodig hebt zit er ook niet op, daarom is de fixed gear bike goedkoop, maar toch volledig af.
 • Goedkoop: een fixed gear fiets kun al online kopen vanaf 250 euro in zone winkel, en je kunt dan ook gemakkelijk bij ons in het grootste assortiment fixed gear fietsen online bestellen vanaf die prijs. Voor de beste fixed gear fietsen kijk je even in onze webshop.
 • Weinig onderhoud: deze fiets heeft ook heel weinig onderhoud nodig en wat je wel af en toe moet doen kun je zelf. Er zitten weinig onderdelen op e, de paar onderdelen die je soms moet onderhouden kun je gemakkelijk losmaken, smeren en schoonmaken als er bijvoorbeeld modder op zit. Je kunt veel vinden over het onderhouden van een fixed gear fiets op allerlei wielrenfora, zodat je dat als leidraad kunt gebruiken bij het onderhouden van de fiets.
 • Evenwicht: evenwicht houden is een peulenschil met deze fiets, dit komt door het alge gewicht van de fiets. Hierdoor kun je zelf op volle snelheid nog een perfecte balans hebben en je aandacht richten op het maken van snelheid.
 • Personaliseren en optimaliseren: je kunt de fiets helemaal naar eigen smaak aanpassen en verbeteren, maak er een persoonlijk projectje van en zie het als een uitdaging om steeds sneller te kunnen gaan en je fiets met allerlei accessoires op te leuken.
 • Versnellingen: aangezien de fiets geen versnellingen heeft heb je wel een bepaalde conditie en kracht nodig, vooral bij een bergrit of een fietstocht met veel heuvels. Deze fiets is niet voor de amateurs die af en toe een paar keer in de maand op de fiets zitten en dan weer een half jaar niks doen. Het 1 op 1 gevoel met de fiets geeft je een beter contact, ook met de weg, maar als je een heuvel op moet kun je niet schakelen dus ben je aangewezen op je eigen kracht.

Fixed gear of single speed?

Er is behoorlijk wat verschil tussen een single speed fiets en een fixed gear fiets. Ook al lijken ze op elkaar, ze zijn vaak niet hetzelfde. Een singlespeed fiets heeft wel een mechanisme waarbij je ook terug kunt trappen, zodat je hetzelfde effect als bij een normale fiets, dus met versnellingen, zou hebben. Op deze fiets kun je dus je voeten stilhouden als je aan het fietsen bent en je gaat heuvel af, of je wilt even rusten tijdens een afdaling. Een fixed gear heeft alleen een doortrap mechanisme, dus als je dan heuvel af gaat dan zal deze door blijven trappen en zal dus mee blijven draaien, je kan dan wel de voeten van de trappers halen om even te rusten bij een afdaling. Trager fietsen kan dan ook alleen als je langzamer gaat trappen. Het is geen terugtraprem, maar is wel hetzelfde idee. Wil je weten welke fiets het precies is, dan is daar een trucje voor om erachter te komen welke fiets je nu precies in je handen hebt. Beweeg je fiets van voor naar achter en kijk naar de trappers; Draaien de trappers mee dan is het een doortrapper, dus een fixed gear fiets. Bewegen ze niet mee en blijven de trappers netjes stil staan? Dan is het een singlespeed fiets. Je kunt voor elk type wel je voordelen en je nadelen bedenken, want voor de singlespeed is het gemakkelijke fietsen en minder zwaar omdat je kunt pauzeren, plus het remmen gaat sneller en gemakkelijker. Rijden met een fixed gear fiets is behoorlijk intensief omdat je niet de luxe hebt om even te pauzeren tijdens het fietsen, je kunt je benen niet stilhouden en ze blijven doortrappen. Dit soort fietsen zijn gemaakt voor het baanwielrennen dus kun je nagaan wat je ermee kunt op straat en op een fietstocht. Je fietst iedereen voorbij, want je hebt maar 1 doel: Hard gaan. Wanneer je een bocht zie moet je al bedenken hoe je hem gaat nemen, in de bocht moet je ook gewoon doorfietsen dus niet te plat liggen in een bocht, als je moet stoppen voor een stoplicht moet je dit vooraf al inschatten, in de stad kun je echt niet te hard omdat er een auto oversteekt. Dit soort dingen zorgen ervoor dat je deze fiets beter buitenaf kunt gaan rijden. Je kunt wel een handrem op de fiets zetten als je wat meer luxe wilt, want afremmen op de trappers is vaak bij een grote snelheid niet 1 2 3 gedaan, en zeker in een drukke stad een gevaarlijk onderneming vanwege de hele lange remweg. Rijden op een singlespeed fiets is makkelijker. Tijdens het rijden hoef je je niet druk te maken dat je bochten niet goed inschat. Ook is je remweg veel korter, aangezien je je benen stil kunt houden. Daarnaast rem je niet met je benen door deze langzamer te bewegen, maar gewoon met handremmen. Dit soort fietsen worden ook vaker gebruikt bij heuvelachtige gebieden. Een fixed gear fiets heeft dus best wat nadelen, waardoor je eerder voor een single speed fiets zou kiezen. Misschien ben je wielrennen en wil je echt een goede en goedkope tweede fiets dan is een goedkope fixed gear fiets perfect, want je kunt dan als je hard wilt trappen deze nemen en de volgende keer bij een toer rit pak je je normale fiets.

Hybride Fietsen

Hybride fietsen; voorbereid op elke situatie

Houdt u van fietsen, maar wilt u niet én een racefiets én een mountainbike én een stadsfiets hoeven aan te schaffen? Dan kunt u overwegen een hybride fiets te kopen. Hybride betekent een combinatie/vermenging van twee ongelijke zaken en bij fietsen betekent dit dat het een kruising is tussen een stadsfiets en een toerfiets. U kunt deze fiets dus zowel gebruiken om de boodschappen mee te doen als een tocht te maken door het bos, wat dit een financieel aantrekkelijke en economische aankoop maakt. Bent u van plan actief een fietssport te gaan beoefenen, zoals mountainbiken of racefietsen, dan zal de hybride fiets niet voldoende zijn. Voor de fietsliefhebber die hem voor verschillende doeleinden wil gebruiken is dit type fiets echter ideaal.

De kenmerken van een hybride fiets

Hybride fietsen hebben dus kenmerken zowel van toerfietsen als van stadsfietsen. Vaak hebben ze grotere wielen, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd, zowel op de weg als in het bos. Het frame is licht, in tegenstelling tot dat van een stadsfiets, zodat u er ook moeiteloos langere afstanden mee kunt rijden. Hybride fietsen zijn ook comfortabel en hebben een verende voorvork voor meer comfort op hobbelige wegen. Het maximale aantal versnellingen is 27, maar er zijn al modellen met 7 versnellingen te krijgen, mocht dit uw voorkeur hebben. Er zijn verscheidene uitvoeringen, dus u kunt een hybride fiets kopen precies voor het doeleinde dat u voor ogen hebt.

De juiste goedkope hybride fiets online kopen/bestellen

Het is dus belangrijk dat u, als u overweegt een hybride fiets te kopen, u de juiste aanschaft. Denk hierbij aan uw budget, maar ook aan wat u van de fiets verwacht. Denkt u hem meer in de stad te gaan gebruiken, dan op een ander terrein, dan is het verstandig te kijken naar een bagagedrager en misschien een lager aantal versnellingen. Gaat u de fiets veel gebruiken om mee te sporten, dan is het gewicht belangrijk, het aantal versnellingen en een comfortabel zadel. Hoe dan ook, bij ons kunt u ongetwijfeld de juiste hybride fiets kopen uit ons uitgebreide assortiment.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kinderfietsen

Kinderfietsen; veilig en duurzaam

Kinderen in Nederland beginnen al op een jonge leeftijd met fietsen. En ons platte land en goede infrastructuur lenen zich hier ook uitermate goed voor. Of u nu een klein kindje hebt dat voor het eerst de fiets op stapt, of een oudere die een nieuwe fiets nodig heeft voor de middelbare school; een kinderfiets moet veilig zijn en tegen een stootje kunnen. Bij ons kunt u gemakkelijk een kwalitatief goede en goedkope kinderfiets online kopen/bestellen.

Waar moet een goede kinderfiets aan voldoen?

Kinderen gebruiken de fiets voor veel meer doeleinden dan volwassenen. Misschien gaan ze er dagelijks op naar school, dus is het een transportmiddel, maar daarnaast is het voor hen ook een geweldige manier om plezier te hebben en buiten te zijn. En om ervoor te zorgen dat uw kind veilig op de fiets kan en met plezier wegrijdt, is de juiste fiets voor hem of haar essentieel. Een kinderfiets moet degelijk zijn en tegen een stootje kunnen. Ook moeten er goede remmen opzitten en moeten ze simpel zijn, zodat er zo min mogelijk kapot kan gaan en er weinig onderhoud nodig is. Kijk gerust naar ons uitgebreide assortiment kinderfietsen voor meisjes en jongens, wilt u een goedkope kinderfiets kopen van erg goede kwaliteit.

De juiste kinderfiets online kopen/bestellen

De maat van de kinderfiets is erg belangrijk, omdat de rijder er comfortabel op moet kunnen zitten. Kinderen fietsen immers erg veel en hebben goede grip nodig op de pedalen. De maten van kinderfietsen worden gegeven in inches en deze worden vergeleken met de Nederlandse kledingmaten. Wilt u bijvoorbeeld een goedkope kinderfiets kopen voor uw dochter die op dit moment maat 122 draagt, dan is een fiets van 20 inch het meest geschikt. Bij ons kunt u terecht als u zoekt naar fietsen voor de allerkleinsten, de allergrootsten, eenwielers en accessoires, dus een goedkope kinderfiets kopen doet u hier.

Goedkope kinderfiets kopen?

Wij vergelijken voor u alle kinderfietsen! ✓ Laagste prijs gegarandeerd! ✓ Alle bekende merken! ✓ Zoek in 2500+ Kinderfietsen! ✓ Enkel de betere en betrouwbare aanbieders!

Meer over goedkope kinderfietsen

[display-posts category="kinderfietsen" posts_per_page="10" image_size="thumbnail"]

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Moederfietsen

De moederfiets, ook wel mamafiets genoemd is oersterk en geschikt voor zware belasting

Een moederfiets is speciaal ontworpen voor moeders. Met moeders in het achterhoofd is er een nieuw fietstype ontstaan welke zeer geschikt is voor het vervoeren van kinderen en boodschappen. De fietsen zijn reuze comfortabel en sterk.

Waarom een moeder- of mamafiets en geen gewone stadsfiets?

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen ten opzichte van de gewone stadsfiets?
 • De fietsen zijn voorzien van een lage instap, dit is zeer welkom als je iets zwaars zoals een kind wilt vervoeren. Het opstappen en wegrijden is hierdoor veel makkelijker en veiliger.
 • De moederfiets is voorzien van een midden standaard. Deze kan meer gewicht aan dan een normale standaard en is veel stabieler doordat de fiets rechtop staat. Zo kun je met een gerust hart je kinderen in hun stoeltje zetten zonder je zorgen te maken of de fiets wel blijft staan.
 • Moederfietsen hebben een grotere bagagedrager! Meer ruimte dus voor het kinderstoeltje en/of de fietstas.
 • De geometrie van de moederfiets is ook anders ten opzichte van de gewone dames stadsfiets. De afstand tussen het stuur en het zadel is iets langer, hierdoor heb je als moeder meer bewegingsruimte.
De fietsen worden dus daadwerkelijk voorzien van snufjes welke het leven van een moeder makkelijker maken.

De juiste moederfiets online kopen/bestellen

Als u naar een moederfiets op zoek bent, is het belangrijk dat u de juiste aanschaft. U kunt hier een goedkope moederfiets online kopen/bestellen, maar welke? Vraag uzelf af wat u van uw fiets verwacht en hoeveel u hem zal gebruiken. Wilt u er dagelijks mee naar het werk, dan kunt u beter wat meer geld investeren. Heeft u kinderen die veilig moeten zitten? Bespaar dan vooral niet op kwaliteit. En gaat u regelmatig heuvel op? Dan zijn versnellingen wel zo handig. Een goedkope moederfiets kopen, dat doet u hier!

Mountainbikes

Mountainbikes; geschikt voor elk type terrein

De naam mountainbike klinkt een beetje tegenstrijdig, als u nagaat dat het hoogste punt in Nederland de Vaalserberg is op 322,4 meter. Toch zijn mountainbikes niet alleen voor bergen bedoeld, ze zijn ontworpen op alle soorten terrein aan te kunnen, dus van steile smalle paadjes tot mulle zandwegen en zelfs in de stad kunt u er goed mee uit de voeten. Mountainbikes worden echter niet vaak gebruikt om de wekelijkse boodschappen mee te doen, of om de kinderen mee van school te halen, hiervoor is een stadsfiets veel geschikter. Mountainbiken is een officiële sport en als u overweegt wat aan uw conditie te gaan doen, of u bent al een beoefenaar van de sport, dan kunt u bij ons makkelijk een kwalitatief goede goedkope mountainbike kopen.

Het verschil tussen een mountainbike en een stadsfiets

Stadsfietsen zijn erop gemaakt gebruikt te worden op een vlak wegdek, bieden de mogelijkheid veel te dragen (kinderzitjes, boodschappen), zowel voor- als achterop en zijn vaak niet ingewikkeld uitgevoerd zodat weinig onderhoud nodig is. Mountainbikes, daarentegen zijn veel sterker en lichter en hebben meer versnellingen, dikkere banden en frame en geen bagagedragers. Met een mountainbike kunt u door het lage gewicht en de goede grip op allerlei soorten wegen en paden fietsen, zowel steil naar boven als een flinke afdaling zijn geen probleem. Het is essentieel dat u een mountainbike goed onderhoudt, omdat de ketting en de versnellingen vaak openliggen en het belangrijk is dat alles goed werkt voordat u naar beneden racet.

De juiste goedkope mountainbike online kopen/bestellen

Wilt u een goedkope mountainbike kopen, dan bent u hier aan het juiste adres, maar het is wel belangrijk dat u de juiste koopt. Ten eerste is er de maat van de fiets; deze moet goed aansluiten op uw lengte, zodat u comfortabel kunt zitten en rijden. Bent u van plan veel te gaan mountainbiken, of bent u al een enthousiaste beoefenaar van de sport, dan kunt u beter wat meer investeren. Een kwalitatieve maar goedkope mountainbike online kopen/bestellen doet u snel en gemakkelijk bij ons.

Omafietsen

Een goedkope omafiets kopen

De omafiets is een simpele fiets. Deze simpele fiets is populair onder jongeren. Deze fiets is oerdegelijk en dat is dan ook direct de reden dat het ontwerp in de afgelopen zestig jaar bijna niet gewijzigd is! In de jaren '50 was dit het reguliere model damesfiets. De omafiets is tegenwoordig te koop in vele opvallende kleuren. Het frame en de geometrie zijn echter nog steeds zoals voorheen. Een omafiets is relatief licht en daardoor minder geschikt om te gebruiken met een kinderzitje. Voor simpel gebruik in de stad is hij echter zeer geschikt want ook qua aanschafprijs is hij relatief voordelig. De geometrie van een omafiets zorgt trouwens voor een hoge 'rechtuitstabiliteit'. De omafiets is voor vele dan ook een prima fiets. Dat komt door de bijzondere geometrie, de lage instap, grote 28” wielen, een lage zadelpositie en een lang balhoofd met gebogen voorvork. Hierdoor zit je lekker rechtop, veert de fiets lekker mee en heb je een stabiele wegligging. Hierdoor is de omafiets heerlijk comfortabel!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Racefietsen

Racefietsen; licht en snel

Een goedkope racefiets kopen doet u niet zomaar. Deze fietsen worden gebruikt voor wedstrijden en voor het beoefenen van de sport, dus u wilt een exemplaar waarmee u comfortabel en snel kunt rijden. Mensen die racefietsen leggen vaak vele kilometers af, over egale wegdekken en hier is de fiets dan ook perfect op afgesteld. U kunt hier makkelijk een goedkope racefiets online kopen/bestellen zonder op de kwaliteit te hoeven in te leveren.

De kenmerken van een racefiets

Racefietsen zijn ontworpen zo snel mogelijk te zijn. Daarom zijn ze licht van gewicht en dun. De luchtweerstand wordt hierdoor verminderd en het voortbewegen wordt zo min mogelijk belemmerd, zodat u sneller gaat. Het stuur is zo vormgegeven dat u uw lichaam ook op een zo aerodynamisch mogelijke manier kunt vormen. Omdat deze fietsen zo dun zijn, en de wielen weinig grip hebben op de weg, zijn racefietsen niet geschikt voor zanderige of steile paadjes. Hier zijn mountainbikes speciaal voor vormgegeven. Ook kunnen racefietsen slecht gebruikt worden om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen. Wilt u een goedkope racefiets kopen, dan bent u waarschijnlijk van plan om de sport actief te gaan beoefenen en veel kilometers te gaan afleggen.

De juiste racefiets online kopen/bestellen

Er zijn vele verschillende mogelijkheden als u gaat kijken naar een nieuwe racefiets. Zo is er het materiaal (carbon, staal of aluminium), het soort wielen (hoe minder spaken hoe sneller), de keuze van de banden, het zadel, de afmetingen, de pedalen en natuurlijk de bijbehorende accessoires. Het is verstandig dat u van tevoren genoeg informatie inzamelt om deze en de vele andere keuzes die u heeft goed te maken. Bent u een beginner, dan is het misschien beter om een standaardmodel aan te schaffen. Blijkt daarna dat u het fietsen leuk vindt en dit vaker wilt gaan doen, dan kunt u investeren in een wat duurdere fiets met specifieke kenmerken voor uw rijstijl. Hoe dan ook, wilt u een goedkope racefiets kopen van goede kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Stadsfietsen

De stadsfiets; degelijk en geschikt voor dagelijks gebruik

De meest verkochte fiets in Nederland is de stadsfiets, en dit is ook niet verwonderlijk. Nederland is een fietsland, maar dit betekent niet dat we allemaal aspiraties hebben aan de Tour de France mee te doen. Wat Nederland als fietsland zo speciaal maakt, is dat we de fiets gebruiken voor dagelijkse doeleinden waar ze in andere landen de auto voor zouden pakken. Denk hierbij aan het fietsen naar school, naar het werk, naar de stad of om een boodschap te doen. De stadsfiets is hier perfect op aangepast en bij ons kunt u een goedkope stadsfiets kopen waarmee u zonder problemen korte afstanden aflegt in de bebouwde kom.

Wat is een stadsfiets?

De bekendste stadsfiets is een omafiets, maar tegenwoordig kiezen mensen vaker voor een sportief model. Stadsfietsen zijn simpel, degelijk en vaak ook vrij zwaar. Dit laatste komt door het stalen frame, waarmee de fiets goed tegen een stootje kan en ook weinig last zal hebben van bepaalde weersomstandigheden. Vaak zijn er niet meer dan 8 versnellingen en bevat de stadsfiets een terugtraprem of een handrem. Hierdoor hebben ze ook weinig onderhoud nodig. Stadsfietsen zijn uitermate geschikt om boodschappen mee te nemen, omdat ze soms aan de voor- en achterkant een bagagedrager hebben. En kinderzitjes bevestigen is geen probleem, hier zijn ze speciaal voor ontworpen.

De juiste stadsfiets online kopen/bestellen

Als u naar een stadsfiets op zoek bent, is het belangrijk dat u de juiste aanschaft. U kunt hier een goedkope stadsfiets online kopen/bestellen, maar welke? Vraag uzelf af wat u van uw fiets verwacht en hoeveel u hem zal gebruiken. Wilt u er dagelijks mee naar het werk, dan kunt u beter wat meer geld investeren. Heeft u kinderen die veilig moeten zitten? Kijk dan of de fiets kinderzitjes kan dragen. En gaat u regelmatig de bult op, dan zijn versnellingen wel zo handig. Een goedkope stadsfiets kopen, dat doet u hier.

Transportfietsen

Goedkope transportfiets kopen

Je ziet ze steeds vaker in het dagelijks straatbeeld, de robuuste transportfiets. Goedkope transportfietsen kopen doe je gemakkelijk en snel online in onze webshop. De transportfiets lijkt op de fiets die de bakker vroeger had om zijn brood rond te brengen in het dorp. De fiets is dan ook speciaal bedoeld voor het vervoeren van goederen, maar kinderen maakt dat niet uit en rijden er graag op. Het transporteren van schoolboeken en andere spullen gaat gemakkelijk want die zet je gewoon op het rekje wat voorop gemonteerd zit. Daarom is het ook de fiets voor jongeren want of ze nu hun voetbaltas of een boekentas meenemen, ze hebben er geen last van door het voor zich neer te leggen. Bestel dus vandaag nog een goedkope transportfiets online bij ons, want bij hebben het grootste aanbod transport fietsen. De fiets zelf is massief en robuust en kan goed tegen een stootje. Ook ziet de transportfiets er lekker stoer uit en zal ook bij intensief gebruik jaren mee kunnen gaan. Ook kan er weinig aan kapot gaan want alle toevoegingen zijn stevig gemonteerd op de fiets. Dus wil je een toffe en vooral stoere transportfiets kijk dan even op de site, want we hebben goedkope transportfietsen voor zowel dames als heren en van jong tot oud. Want ook volwassenen mogen er heus wel op rijden hoor. Neem een kijkje in ons aanbod van de beste goedkope transportfietsen online en bestel deze vandaag nog bij ons, zodat ook u binnenkort kunt genieten van het fietsen op een goedkope transportfiets, want met de dikke banden, een perfecte zithouding en de massieve elementen van de transportfiets is dit de beste keus, zowel voor u als voor uw kind.

Vouwfietsen

Goedkope vouwfiets kopen

Een vouwfiets is een fiets je gemakkelijk inklapt en mee kan nemen, in de trein, op vakantie, op een boot of in de caravan en door het lichtgewicht materiaal heel simpel op te tillen en in te klappen en uit te klappen. De meeste mensen denken dat je met een vouwfiets heel hard moet trappen door de kleine wielen, maar het tegendeel is juist waar. De goedkope vouwfietsen die wij aanbieden hebben een aanpassing in de tandwielverhouding, waardoor je juist met weinig kracht een grote omslag maakt van het wiel, zonder echt veel kracht te hoeven zetten. Het nadeel is wel dat je bij het inklappen moet opletten dat er geen kabels beknellen, maar dat is iets waar je even op dient te letten. Online goedkope vouwfietsen kopen was nog nooit zo simpel, want het is een kwestie van kiezen, bestellen en kopen. De juiste vouwfiets vindt u bij ons altijd, want wij hebben vele soorten goedkope vouwfietsen in ons assortiment. De vouwfietsen die u bij ons de winkel ziet zijn de beste lichtgewicht fietsen, met verlichting, versnellingen, goede remmen en een stevige bagagedrager en zullen tussen de 8 en 12 kilo wegen. Vouwfietsen worden de laatste jaren steeds populairder. De kwaliteit is dan ook flink verbeterd de laatste jaren waardoor het qua comfort in de buurt komt van bijvoorbeeld een simpele stadsfiets. Vouwfietsen worden veel gekocht als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer en anderzijds voor vakantie en recreatie. In navolging van de trends omtrent elektrische fietsen zijn er tegenwoordig ook elektrische vouwfietsen te koop! Wij verzamelde het aanbod van alle bekende online verkopers. Zo hoeft u niet meer verder te zoeken. Online koopt u een vouwfiets met circa ~30-40% korting ten opzichte van de winkelprijs.