Fiets aanbieding online

Wij vergelijken dagelijks honderden assortimenten van alle fietsenwinkels. Ons systeem ziet dan ook direct wanneer een fiets in de aanbieding gaat.

Op deze pagina tonen wij u nieuwste fiets aanbiedingen, dit zijn fietsen welke in de sale / uitverkoop zijn gegaan of in een outlet zijn geplaatst. Deze fietsen zijn per direct goedkoper aan te schaffen. De sortering van deze pagina laat de allernieuwste aanbieding als eerste zien.

Deze pagina kan dus meerdere malen op de dag veranderen wanneer er nieuwe fietsen bijkomen wanneer één van onze aangesloten fietsenwinkels besluit een prijs te verlagen. De fietsen op deze pagina zijn dan ook een selectie van alle soorten fietsen door elkaar.  De kortingen op deze fietsen beperken zich dus niet tot een bepaald type fiets op merk.

Tweedekansjes?

Een aantal van deze fietsen hebben in hun titel ‘tweedekansje’ staan. Dit betreft fietsen uit een showroom, winkel of welke geretourneerd zijn. Hierdoor zijn ze niet helemaal nieuw maar wel zo goed als nieuw op bijvoorbeeld een paar proefritjes na! Profiteer daar dus gerust van! Bekijk op de site van de aanbieder wel even goed alle foto’s wanneer ze het in de advertentietekst hebben over lichte beschadigingen of transportschade.

Let op! De aanbiedingen kunnen tijdelijk zijn. Wij weten niet van te voren wanneer bepaalde kortingen eindigen. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen.

De fietsen met op dit moment hoge kortingen: