Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Geleen

In het charmante stadje Geleen, waar de fietscultuur bloeit, zijn fietsenmakers niet alleen vakmensen, maar ook sleutelfiguren in de gemeenschap. Fietsenmaker Geleen staat symbool voor expertise, betrouwbaarheid en klantgerichte service. Of het nu gaat om een snelle reparatie of de aanschaf van een nieuwe fiets, de fietsenmakers in Geleen staan klaar om u met passie en deskundigheid te helpen. In dit uitgebreide overzicht zullen we de beste fietsenmakers van Geleen belichten, zodat u weet waar u terecht kunt voor topkwaliteit en uitstekende service.

Rijwiel Herstel Service Rob Willems

Rijwiel Herstel Service Rob Willems, een bekende naam in Geleen met een uitstekende beoordeling van 4,9 uit 30 recensies, is meer dan alleen een fietsenmaker. Gelegen in het hart van Geleen, staat deze winkel bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice en technische vaardigheid.

 • Diensten en Expertise: Of u nu een lekke band heeft of een volledige fietsrevisie nodig heeft, Rob Willems en zijn team zorgen ervoor dat uw fiets weer als nieuw is. Met een focus op kwaliteit en efficiëntie, is elke servicebeurt een garantie voor tevredenheid.
 • Klantrecensies en Feedback: Klanten prijzen de winkel om zijn vriendelijke benadering en deskundig advies. Het is niet zomaar een herstelservice; het is een plek waar klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen.
 • Bijzonderheden: Naast de standaard reparaties biedt Rijwiel Herstel Service ook op maat gemaakte fietsoplossingen. Of het nu gaat om een unieke fietsaanpassing of speciaal advies, hier bent u aan het juiste adres.

Rijwielhandel Horsels V.O.F.

Met een sterke beoordeling van 4,4 uit 45 recensies, is Rijwielhandel Horsels V.O.F. een begrip in Geleen. Gelegen in een toegankelijke buurt, biedt deze winkel een uitgebreid assortiment aan fietsen en accessoires, afgestemd op elke behoefte en budget.

 • Assortiment en Aanbod: Van kinderfietsen tot geavanceerde racefietsen, bij Rijwielhandel Horsels vindt u een uitgebreide collectie. Ze staan bekend om hun diversiteit in aanbod en de kwaliteit van hun producten.
 • Klantenservice en Ervaringen: De winkel heeft een reputatie opgebouwd voor uitstekende klantenservice. Het deskundige team staat altijd klaar om u te helpen met een glimlach, of het nu gaat om een aankoop of een servicevraag.
 • Unieke Kenmerken: Wat deze winkel onderscheidt, is hun vermogen om traditie te combineren met de nieuwste trends in de fietswereld. Ze zijn altijd up-to-date met de nieuwste fietsinnovaties.

Sluyter Tweewielers

Sluyter Tweewielers, gewaardeerd met een 4,1 uit 38 recensies, is een toonaangevende expert in Geleen, vooral bekend om hun expertise in elektrische fietsen. Deze winkel biedt een unieke mix van moderne technologie en traditioneel vakmanschap.

 • Focus op E-bikes: Als u op zoek bent naar een elektrische fiets, is Sluyter Tweewielers de plek om naartoe te gaan. Met een breed scala aan e-bikes, bent u verzekerd van een model dat past bij uw levensstijl en behoeften.
 • Klanttevredenheid: De winkel staat bekend om zijn deskundige personeel en uitstekende klantenservice, wat bijdraagt aan een betrouwbare en bevredigende koopervaring.
 • Diensten en Reparaties: Naast de verkoop van fietsen, bieden ze ook een uitgebreid pakket aan onderhouds- en reparatiediensten, speciaal voor elektrische fietsen.

De Graasj Werkplaats Voor Tweewielers

De Graasj Werkplaats Voor Tweewielers, met een beoordeling van 3,7 uit 3 recensies, is een kleinschalige, maar uiterst bekwame fietsenwinkel. Deze winkel staat bekend om zijn persoonlijke benadering en aandacht voor detail.

 • Persoonlijke Service: Hier krijgt elke klant individuele aandacht. De Graasj Werkplaats Voor Tweewielers zet zich in om aan uw specifieke fietsbehoeften te voldoen, ongeacht de complexiteit.
 • Divers Aanbod: De winkel biedt een verscheidenheid aan fietsen, van traditionele stadsfietsen tot speciale modellen, allen met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid.
 • Reparatie en Onderhoud: Met een focus op deskundigheid en precisie, kunt u erop vertrouwen dat uw fiets in goede handen is voor alle soorten reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Coorens Tweewielers

Coorens Tweewielers, met een indrukwekkende beoordeling van 4,6 uit 88 recensies, is een van de meest prominente fietsenwinkels in Geleen. Deze winkel staat bekend om zijn brede assortiment en klantgerichte aanpak.

 • Breed Assortiment: Of u nu op zoek bent naar een nieuwe stadsfiets, een kinderfiets of een sportieve fiets, Coorens Tweewielers heeft het allemaal. Hun uitgebreide collectie garandeert dat u iets vindt dat bij uw wensen past.
 • Klantenservice op Maat: Met een focus op klanttevredenheid biedt Coorens Tweewielers een persoonlijke service die inspeelt op de individuele behoeften van elke klant.
 • Deskundig Advies en Onderhoud: Met een ervaren team bent u verzekerd van deskundig advies en hoogwaardige onderhoudsdiensten.

Overzicht van fietsenmakers van Geleen

Om u een duidelijk en overzichtelijk beeld te geven van de fietsenmakers in Geleen, hebben we een uitgebreide tabel samengesteld. Deze tabel vergelijkt de belangrijkste kenmerken van elke fietsenwinkel, zodat u gemakkelijk kunt bepalen welke het beste aan uw behoeften voldoet.

FietsenmakerBeoordelingSpecialiteitenDiensten
Rijwiel Herstel Service Rob Willems4,9 (30)Algemene reparaties, maatwerkHerstelservice, aanpassingen
Rijwielhandel Horsels V.O.F.4,4 (45)Breed assortiment, kinderfietsenVerkoop, advies
Sluyter Tweewielers Geleen4,1 (38)Elektrische fietsen, moderne technologieVerkoop, reparatie e-bikes
De Graasj Werkplaats Voor Tweewielers3,7 (3)Persoonlijke service, divers aanbodReparatie, onderhoud
Coorens Tweewielers4,6 (88)Uitgebreide collectie, sportfietsenKlantenservice, onderhoud
VéLéon Fietsen5,0 (3)Topkwaliteit fietsen, klantenserviceVerkoop, persoonlijk advies

Deze tabel biedt een handig overzicht van wat elke fietsenmaker in Geleen uniek maakt. Of u nu op zoek bent naar een specifieke soort fiets, deskundig advies, of betrouwbare reparatiediensten, deze tabel helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze.

Veelgestelde vragen over fietsenmakers Geleen

 1. Wat zijn de openingstijden van de fietsenmakers in Geleen?
  • De meeste fietsenwinkels in Geleen zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, meestal tot 18:00 uur. Sommige winkels hebben afwijkende openingstijden, dus het is aan te raden om de specifieke openingstijden van elke winkel te controleren.
 2. Kan ik een elektrische fiets kopen of laten repareren in Geleen?
  • Ja, meerdere fietsenmakers in Geleen, zoals Sluyter Tweewielers, zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van elektrische fietsen.
 3. Bieden fietsenmakers in Geleen ook tweedehands fietsen aan?
  • Ja, sommige winkels zoals Rijwielhandel Horsels V.O.F. bieden een assortiment van zowel nieuwe als tweedehands fietsen.
 4. Kan ik persoonlijk advies krijgen bij het kiezen van een fiets?
  • Absoluut, fietsenmakers zoals Coorens Tweewielers en VéLéon Fietsen staan bekend om hun persoonlijke klantenservice en deskundig advies.
 5. Zijn er speciale diensten beschikbaar bij de fietsenmakers in Geleen?
  • Ja, veel fietsenwinkels bieden extra diensten aan zoals maatwerk, speciale aanpassingen, en informatieve evenementen. Rijwiel Herstel Service Rob Willems is een voorbeeld van een winkel die maatwerkoplossingen biedt.