Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Zuid-Holland

Ontdek de veelzijdige wereld van fietsenmakers in Zuid-Holland met deze beknopte gids. Van de bruisende straten van Rotterdam tot de schilderachtige kustlijn van Den Haag, Zuid-Holland herbergt een rijkdom aan fietsenmakers, elk met hun eigen expertise en verhaal. Deze gids belicht zowel traditionele ambachtslieden als moderne innovators in de fietsenbranche, en biedt een snelle blik op hun unieke aanbod en specialiteiten. Ideaal voor zowel fietsliefhebbers als alledaagse pendelaars, deze gids is je sleutel tot het vinden van de perfecte fietsenmaker voor jouw behoeften in Zuid-Holland.

Fietsmobiel

Fietsmobiel, met een rating van 3,7 uit 3 reviews, biedt een unieke mobiele reparatieservice in Zuid-Holland. Deze service is ideaal voor drukke professionals of mensen die niet in staat zijn hun fiets naar een winkel te brengen. Fietsmobiel's specialiteit ligt in het aanbieden van snelle en betrouwbare reparaties op locatie. Of het nu gaat om een lekke band, een probleem met de versnellingen, of gewoon routineonderhoud, hun deskundige monteurs zorgen voor een efficiënte en effectieve oplossing. Met hun gemakkelijke toegankelijkheid en flexibele tijden, biedt Fietsmobiel een gemak dat moeilijk te overtreffen is.

De Groene Fietsenmaker

De Groene Fietsenmaker in Rotterdam, met een indrukwekkende 5,0 rating uit 4 reviews, springt eruit met zijn duurzame benadering van fietsreparatie en -onderhoud. Deze winkel is gespecialiseerd in ecovriendelijke reparatieoplossingen en biedt ook een scala aan duurzame fietsaccessoires. Van het gebruik van biologisch afbreekbare smeermiddelen tot het recyclen van oude onderdelen, ze zetten zich in voor het milieu. Klanten waarderen hun toewijding aan duurzaamheid en hun uitstekende klantenservice, waardoor De Groene Fietsenmaker een topkeuze is voor milieubewuste fietsers.

Martin van der Wel Tweewielers

Gelegen in Bergschenhoek met een beoordeling van 4,5 uit 32 reviews, staat Martin van der Wel Tweewielers bekend om zijn deskundigheid in fietsreparaties en -verkoop. Ze bieden een breed scala aan diensten, van eenvoudige reparaties tot volledige revisies, en zijn gespecialiseerd in zowel traditionele als elektrische fietsen. Hun klantenservice is top-notch, met een team van ervaren monteurs die niet alleen repareren, maar ook waardevol advies en onderhoudstips geven. Klanten waarderen de persoonlijke aandacht en het hoge niveau van vakmanschap dat ze ontvangen bij Martin van der Wel Tweewielers.

De Fietsenmakert

De Fietsenmakert, met een perfecte score van 5,0 uit 17 reviews, is bekend om zijn reparatieservice op locatie. Ze zijn gespecialiseerd in snelle en efficiënte reparaties, ideaal voor mensen die weinig tijd hebben. Klanten prijzen hen voor hun flexibiliteit en betrouwbaarheid, en vooral voor het gemak van het niet hoeven vervoeren van de fiets. De Fietsenmakert is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle, betrouwbare reparatie zonder gedoe.

De Fietsenwacht Den Haag

De Fietsenwacht in Den Haag, met een beoordeling van 4,5 uit 50 reviews, biedt een unieke service waarbij de fietsenmaker naar je thuis komt. Deze service is perfect voor drukke gezinnen of mensen met beperkte mobiliteit. Klanten waarderen het gemak van deze service, samen met de professionaliteit en vaardigheid van de monteurs. De Fietsenwacht is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsreparaties zonder hun huis te verlaten.

Tabeloverzicht van fietsenmakers in Zuid-Holland

FietsenmakerBeoordelingLocatieSpecialiteitUSP
Fietsmobiel3,7 uit 3 reviewsZuid-HollandMobiele reparatieserviceGemak en flexibiliteit
De Groene Fietsenmaker5,0 uit 4 reviewsRotterdamDuurzame reparatieoplossingenEcologisch bewust
Martin van der Wel Tweewielers4,5 uit 32 reviewsBergschenhoekTraditionele en elektrische fietsenDeskundigheid en vakmanschap
De Fietsenmakert5,0 uit 17 reviewsZuid-HollandReparatieservice op locatieGemak en betrouwbaarheid
De Fietsenwacht Den Haag4,5 uit 50 reviewsDen HaagThuis reparatieserviceComfort van thuis service
Deze tabel biedt een duidelijk overzicht van de fietsenmakers in Zuid-Holland, inclusief hun beoordelingen, locaties, specialiteiten en unieke verkooppunten (USP's), waardoor bezoekers snel kunnen bepalen naar welke fietsenmaker ze moeten gaan.

Meest gestelde vragen over fietsenmakers in Zuid-Holland

1. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van een goede fietsenmaker?

Antwoord: Een goede fietsenmaker staat bekend om vakmanschap, betrouwbaarheid, en uitstekende klantenservice. Ze hebben vaak een breed assortiment aan diensten, van reparatie en onderhoud tot de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen. Goede fietsenmakers zijn ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in fietsen, zoals e-bikes.

2. Hoe vind ik de beste fietsenmaker in mijn regio in Zuid-Holland?

Antwoord: De beste manier is om online beoordelingen en feedback van klanten te lezen. Websites zoals Google Reviews en sociale mediaplatforms kunnen inzicht geven in de ervaringen van andere klanten.

3. Welke diensten bieden fietsenmakers typisch aan?

Antwoord: De meeste fietsenmakers bieden een breed scala aan diensten, waaronder reparatie van fietsen, onderhoudsbeurten, verkoop van fietsen en accessoires, en soms zelfs verhuur. Veel fietsenmakers zijn ook gespecialiseerd in specifieke soorten fietsen, zoals racefietsen of elektrische fietsen.

4. Hoeveel kost het om mijn fiets te laten repareren?

Antwoord: De kosten voor reparatie variëren sterk afhankelijk van de aard van de reparatie en de fietsenmaker. Kleine reparaties zoals het plakken van een band kunnen relatief goedkoop zijn, terwijl grotere reparaties zoals het vervangen van een versnellingssysteem duurder kunnen zijn. Vraag altijd een offerte vooraf.

5. Hoe lang duurt het om een fiets te laten repareren?

Antwoord: Dit hangt af van de complexiteit van de reparatie en de drukte bij de fietsenmaker. Eenvoudige reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog worden gedaan, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. Veel fietsenmakers bieden een indicatie van de wachttijd bij het inleveren van de fiets.

6. Verkopen fietsenmakers ook tweedehands fietsen?

Antwoord: Ja, veel fietsenmakers verkopen naast nieuwe ook tweedehands fietsen. Deze zijn vaak grondig nagekeken en gerepareerd waar nodig, wat ze een uitstekende optie maakt voor budgetbewuste klanten.

7. Hoe bepaal ik welke fietsenmaker het beste bij mijn behoeften past?

Antwoord: Overweeg wat voor jou belangrijk is. Wil je snelle service, lage kosten, of juist specialistische kennis? Zoek een fietsenmaker die aan jouw specifieke eisen voldoet. Persoonlijke aanbevelingen en online reviews kunnen hierbij helpen.

8. Bieden fietsenmakers garantie op reparaties en verkochte fietsen?

Antwoord: De meeste fietsenmakers bieden garantie op zowel reparaties als verkochte fietsen. Het is altijd verstandig om vooraf te informeren naar de voorwaarden van deze garantie.

9. Hoe onderhoud ik mijn fiets na een reparatie?

Antwoord: Regelmatig schoonmaken, de banden op de juiste spanning houden en de ketting smeren zijn essentiële onderhoudstaken. Vraag je fietsenmaker om specifiek advies voor jouw fiets.

10. Kunnen fietsenmakers ook advies geven over fietsroutes en fietsgebruik in Zuid-Holland?

Antwoord: Veel fietsenmakers zijn gepassioneerde fietsliefhebbers en kunnen vaak waardevolle tips geven over lokale fietsroutes en het gebruik van je fiets in specifieke omstandigheden, zoals stadsverkeer of lange afstandstochten.