[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer je een mountainbike wilt kopen dit jaar dan kies je natuurlijk voor de nieuwste modellen uit 2018. Het is vaak moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod van fietsen en beginners mountainbikes. Om je te helpen om een sportieve fiets te kopen hebben we een overzicht voor je gemaakt van de vijf beste mountainbikes van 2018. Je kunt een goedkope mountainbike kopen zonder in te boeten op de kwaliteit. We hebben in ons overzicht alleen mountainbikes opgenomen welke maximaal 750 euro kosten. Het zijn de beginners mountainbikes waar je goed mee kunt starten. Beginnen met mountainbiken moet je niet doen met een mountainbike van een paar duizend euro. Het is belangrijk om eerst te ontdekken hoe goed het je bevalt.

In ons overzicht van de vijf beste mountainbikes van 2018 zijn alleen de nieuwste modellen opgenomen van 2108. De prijs is maximaal 750 euro. We hebben daarnaast gelet op de kwaliteit. Een goedkope mountainbike moet ondanks de prijs ook kwalitatief een goede mountainbike zijn. Laten we de vijf modellen met je doornemen.

De eerste mountainbike: de Cube Aim SL 29 2108

Deze mountainbike is een fiets van een uitstekende kwaliteit. De fiets heeft een licht aluminium frame en beschikt over 27 versnellingen (Shimano). De mountainbike heeft ook de Suntour voorvering waarmee je wat gemakkelijker door de bergen kunt gaan. De fiets is zeer geschikt om de ruigere bospaden mee op te zoeken. Het is een fiets welke ook binnen ieders budget valt.

De mountainbike beschikt over veel opties en eigenschappen. Zo heeft deze mountainbike een aluminium Lite frame. Hierin is ook de bekabeling netjes weggewerkt. De voorvork beschikt over een remote lockout systeem en is van SR Suntour. De mountainbike heeft hydraulische schijfremmen van Shimano.

De tweede mountainbike: de Cube Aim Pro 27.5 2018

Deze mountainbike beschikt over een licht frame en bestaat uit onderdelen van betrouwbare fabrikanten. Het is een fiets met een Tektro hydraulische schijfrem. Ook zit er een comfortabele Suntour voorvork op. Het gaat om een geveerde voorvork. De Aim Pro is een zeer goede fiets om offroad mee te gaan. Het is heerlijk om te genieten van het mooie weer, de modderige paden en de steile hellingen.

Het is prettig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. De fiets is uitgerust met een aluminium Lite frame. De bekabeling is netjes intern verwerkt. Er zit een SR Suntour XCT voorvork (geveerde) op. Daarnaast zijn er 24 versnellingen en ook hydraulische schijfremmen. Het is goed om te weten, dat er Schwalbe Smart Sam Active banden op zitten.

Al met al is dit een uitstekende prijs, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het is niet vreemd, dat zoveel mensen kiezen voor deze fiets.

De derde mountainbike: de Giant Talon 3 GE 29 2018

Dit is een ware beginners mountainbike. De fiets is netjes afgemonteerd en kent een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zitten stevige 29 inch wielen op de fiets en er zijn 27 versnellingen. De fiets is uitgerust met het Shimano Altus Alivio 3 keer 9 versnellingsysteem. De Giant Talon is een fiets waar je vele mooie tochten mee kunt maken.

De mountainbike is gemaakt voor comfort en voor snelheid. Hierdoor is het een ideale fiets voor beginnende mountainbikers om mee te starten. De mountainbike beschikt over een comfortabele zit en heeft goede stuureigenschappen. De schijfremmen zijn hydraulisch en zorgen er daarmee voor, dat je de mountainbike uitstekend onder controle kunt houden. Natuurlijk kun je ook tijdig stoppen. Je kunt gebruik maken van de lock-out op het stuur om ook op de weg goed gebruik te maken van deze mountainbike.

De vierde mountainbike: de Scott Aspect 960 2018

Deze mountainbike is een zeer lichte fiets. Het is een fiets welke goed is afgemonteerd. De fiets kent 21 versnellingen en heeft een hydraulisch remsysteem. Het gaat om een zeer complete mountainbike welke zeer compleet is en je veel rijplezier zal bieden. Je kunt gemakkelijk snelheid maken met de 29 inch wielen en ook ieder obstakel op je pad overwinnen. Wanneer je van snelheid houdt, moet je voor deze fiets kiezen.

Er is trouwens ook een model met 27,5 inch wielen. Deze fiets stuurt scherper, is wat wendbaarder en ook wat lichter. Het is een ideale fiets voor uitdagende trips. Vraag een expert om het juiste advies voor de juiste wielmaat.

De mountainbike is licht, goed geprijsd en beschikt over kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Het is een fiets welke je als beginnende mountainbiker zeker kunt overwegen.

De vijfde mountainbike: de Sensa Sella 27 29 2018

Een van de meest verkochte mountainbikes van Sensa is de Sensa Sell 27 29. Het is een fiets waar je veel kwaliteit krijgt voor een lage prijs. Het is een ware instap mountainbike en daarmee uitstekend geschikt voor de beginnende mountainbikers. De Sensa Sella is een mountainbike met een goede Shimano afmontage, hydraulische remmen (schijfremmen) en een licht aluminium frame. Alle kabels zijn netjes weggewerkt in het frame.

De mountainbike heeft 27 versnellingen en beschikt over een sterke Suntour XCM voorvork met lockout functie. Je kunt vertrouwen op de sterke schijfremmen en staat binnen een paar tellen helemaal stil. De fiets wordt trouwens zonder pedalen geleverd. Het is niet ongebruikelijk voor mountainbikes om deze zonder pedalen te krijgen. Je kunt ze echter gemakkelijk bijbestellen.

Kies verstandig

Het is goed om de verschillende fietsen met elkaar te vergelijken. Koop de fiets niet bij de eerste de beste webshop. Ontdek of ze zijn aangesloten bij de bekende en belangrijke organisaties. Ook is goed om te ontdekken welke garanties er zijn. Soms kun je de fiets gratis retourneren binnen een bepaald aantal dagen. Je kunt op die manier onbezorgd ontdekken wat er mogelijk is.

Het is mogelijk om de beginners mountainbike in een normale fietsenwinkel te kopen. Het is echter ook mogelijk om de fiets online te kopen. Vaak is online kopen van een mountainbike wat goedkoper. Daarnaast mag je verwachten, dat de fietsen bij je thuisbezorgd worden. Een groot pluspunt natuurlijk. Hierna kun je volop gaan genieten van de mountainbike![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bekijk alle mountainbikes” color=”primary” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fmountainbikes%2F|title:Alle%20goedkope%20mountainbikes||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Alle mountainbikes tot € 750,-” color=”primary” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fmountainbikes%2F%3Fmin_price%3D129%26max_price%3D750%26subid%3Dmountainbikes|title:Alle%20goedkope%20mountainbikes%20tot%20%E2%82%AC%20750%2C-||”][/vc_column][/vc_row]