[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wil je graag starten met wielrennen? Dan is het goed om een sterke racefiets te halen. Een wielrenfiets kopen kun je online doen en ook in de fietswinkel. Beginnen met wielrennen start natuurlijk bij het kopen van een goede racefiets. Voor beginners raden we een goedkope racefiets aan. Een goedkope racefiets kopen maakt het mogelijk om op een budgetvriendelijke manier te starten met deze nieuwe hobby. Er zijn speciale beginners racefietsen welke je online kunt kopen. Een racefiets kopen online zorgt voor een ruime keuze. Wij willen je graag helpen om een goede keuze te maken uit de verschillende racefietsen welke er zijn. Het is goed om de verschillende modellen te bekijken welke we bespreken. Het gaat om modellen uit 2018 tot maximaal 750 euro.

Mogelijk heb je geen hoge verwachtingen van een racefiets onder de 750 euro. Voor beginners zijn het echter uitstekende modellen. Het is op die manier mogelijk om een goedkope en toch kwalitatief zeer goede racefiets te krijgen. Het is de ideale manier om te beginnen met wielrennen.

Het is goed om te weten, dat de meeste wielrenners met een beginners racefiets gestart zijn. Ze zijn stap voor stap doorgegroeid naar de modellen voor meer ervaren wielrenners. Het is natuurlijk logisch. Wanneer je begint zal je nog niet de verfijnde kennis en ervaring hebben om grote verschillen te ontdekken tussen een beginners racefiets en een wielrenfiets voor professionals. Je moet eerst de basis beheersen om door te groeien naar de meer gevorderde modellen.

Laten we de top vijf goedkope en betaalbare racefietsen van 2018 onder de 750 euro met je doornemen.

De eerste racefiets: de Sensa Umbria 24 2018

De Sensa Umbria 24 racefiets is perfect voor de startende wielrenner. Wanneer je begint met wielrennen moet je voor een sterke fiets kiezen met comfort. Ook is het belangrijk om de fiets goed te kunnen beheersen en te bedienen. Tevens is het goed om te kiezen voor deze racefiets om haar aantrekkelijke prijs. De fiets heeft een Shimano Claris afmontage. Hiermee is het een meer dan goede racefiets voor de beginner. Je kunt hem kopen en er direct mee op pad gaan.

De Sensa Umbria 24 wielrenfiets heeft 24 versnellingen van Shimano (Claris). Het is een triple en daarmee breed inzetbaar. Daarnaast is het een zeer lichte racefiets van nog geen 10 kilo. De fiets wordt compleet afgeleverd inclusief een bidonhouder en Sensa bidon. Ook zijn er verschillende extra Sensa Supra onderdelen welke erbij zitten voor wat extra comfort. Er zitten geen pedalen in het pakket. Iets wat bij mountainbikes en bij racefietsen erg gebruikelijk is. Het is gemakkelijk om deze er los bij te kopen.

Een top prijs voor een top fiets!

De tweede racefiets: de Cube Attain 2018

Wil je op pad met een goede wielrenfiets? Kies dan voor een aantrekkelijk instapmodel: de Cube Attain 2018. Het is een fiets welke bestaat uit hoogwaardige onderdelen en daarnaast verrassend aantrekkelijk geprijsd is. Het is een fiets welke een waar lichtgewicht racemonster is. Het is mogelijk om dankzij het lichtgewicht aluminium frame snel, comfortabel en gemakkelijk door de bochten te manouvreren. Ook kun je goed klimmen en comfortabel afdalen wanneer je door de bergen gaat of heuvels in ons land. Wielrennen zal een ware verslaving voor je worden wanneer je voor deze fiets kiest.

De Cube Attain is een lichtgewicht wielrenfiets met een aluminium frame welke voor goed rijcomfort zorgt. Er zit een Shimano Claris versnelling op met 16 versnellingen. Je kunt altijd naar de juiste versnelling schakelen. Ook is er geen overkill aan versnellingen. Iets wat voor de beginnende wielrenner natuurlijk ideaal is. Het is goed om zo het juiste tempo te pakken te krijgen. Ook heeft deze wielrenfiets goede remmen. Er zitten Shimano Claris v-brakes op de fiets. In combinatie met de Conti Ultra Sport banden ben je helemaal klaar om van start te gaan. Dit alles in combinatie met de scherpe prijs maakt het tot een ware winnaar

De derde wielrenfiets: Giant Contend 3 2018

Deze wielrenfiets is ontworpen door en voor enthousiaste wielrenners. Wanneer je jouw rijervaringen wilt verbeteren op de weg moet je simpelweg voor deze fiets kiezen. De fiets is een waar lichtgewicht. Het ALUXX aluminium frame zorgt hiervoor. Er zit een 8 speed schakelset van Shimano op. Hiermee kun je iedere snelheid halen op de wielrenfiets.

Het is een ware sportieve wielrenfiets waar je met 16 versnellingen iedere uitdaging kunt aangaan. Het is een zeer lichte en wendbare racefiets waarmee je op verschillende terreinen uitstekend uit de voeten kunt. Het is een fiets welke er zeer sportief uit ziet. Het is een model uit 2018 welke er zeer hedendaags uitziet.

De vierde sportfiets: de Scott Speedster 50 2018

Deze sportfiets heeft alles in zich om volop te genieten van snelle en ook mooie ritten. Het is een ideale fiets om volop van te genieten. De fiets is zeer licht en weegt slechts 10 kilo. Het komt mede door het aluminium frame, waardoor de fiets zo licht is. Het is een wielrenfiets met 14 versnellingen. Hiermee is het een wielrenfiets welke zeer geschikt is om volop van te genieten. Wanneer je wilt vlammen, kies je voor de Scott Speedster 50 uit 2018.

De fiets wordt zonder pedalen geleverd. De pedalen kun je gemakkelijk bijbestellen. De keuze is vaak erg persoonlijk voor welke pedalen je kiest. Het is daarom vaak zelfs prettig om deze los te kopen. Als beginner ben je hier misschien niet van op de hoogte. Het is echter gebruikelijk om een racefiets te kopen zonder de pedalen.

De vijfde en laatste fiets in onze reeks: de Giant Contend 2 2018

Deze racefiets is niet alleen snel, maar ook comfortabel. Het is een wielrenfiets welke is gemaakt voor de enthousiaste rijder. Het is mogelijk om snel en gemakkelijk de ervaringen op de weg te verbeteren met deze racefiets. Zeker voor de beginnende wielrenner is dit een aantrekkelijke fiets. Het is een aantrekkelijke racefiets welke beschikt over een ALUXX aluminium frame. Er zitten 16 versnellingen op de fiets welke ervoor zorgen, dat iedereen zijn eigen ritme kan vinden. Een berg beklimmen gaat gemakkelijk met deze racefiets.[/vc_column_text][vc_btn title=”Alle racefietsen” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fracefietsen%2F|title:Alle%20racefietsen||”][vc_btn title=”Alle racefietsen tot € 750,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fracefietsen%2F%3Fmin_price%3D39%26max_price%3D750%26subid%3Dracefietsen|title:Alle%20racefietsen%20tot%20%E2%82%AC%20750%2C-||”][vc_btn title=”Alle racefietsen tot € 1500,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fracefietsen%2F%3Fmin_price%3D39%26max_price%3D1500%26subid%3Dracefietsen|title:Alle%20racefietsen%20tot%20%E2%82%AC%201500%2C-||”][/vc_column][/vc_row]