[vc_row][vc_column][vc_column_text]Je bent op zoek naar een normale en goedkope damesfiets voor in de stad. Hij moet niet alleen degelijk en goed zijn, maar boven alles ook betaalbaar en goed. Tevens mag hij stoer zijn, sterk, solide, vrouwelijk en een tikkie uniek zijn. Dames stadsfietsen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Ook kun je een dames stadsfiets kopen binnen een brede prijsrange. Je hebt de wat duurdere fietsen en ook de goedkopere en betaalbare damesfietsen. We hebben voor jou een top vijf gemaakt van de beste fietsen om te noemen in het jaar 2018. Een vrouwen fiets kopen doe je niet iedere dag. Het is daarom belangrijk om de toppers met elkaar te vergelijken om vervolgens een keuze te kunnen maken. We helpen je hier graag bij.

Steeds meer dames kiezen ervoor om online een fiets te kopen. Een damesfiets online kopen is natuurlijk slim en gemakkelijk. De prijzen zijn aantrekkelijker en de dames fietsen worden ook nog eens thuisbezorgd. Het is een mooie combinatie van opties om volop van te genieten. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een mooie en goede damesfiets online te kopen.

Bij het samenstellen van de top vijf hebben we op een aantal zaken gelet. Zo bespreken we alleen damesfietsen welke in 2018 op de markt zijn gekomen. Het gaat om de 2018 damesfiets modellen. De prijs mag tevens niet hoger zijn dan 500 euro per fiets. Een nieuwe fiets hoeft niet duur te zijn en we hebben het hier over de goedkoper damesfietsen. Dit is in een andere categorie damesfiets. Laten we van start gaan!

Nummer een: De Sparte Pick-up Classic RN3 van 2018.

Wanneer je een stoere en praktische plus stevige fiets zoekt heb je hem gevonden. Deze Sparta Pick-up Classic RN3 uit 2018 is een sterke transportfiets. Hij is erg mooi afgewerkt en heeft een strak uiterlijk. Het is een ideale fiets om naar school te gaan of naar je werk. Het model is helemaal vernieuwd in 2018. De damesfiets heeft mooie kleuren en kent verschillende details in de banden en het zadel. De fiets ziet er goed uit. Natuurlijk zijn er ook tal van goede eigenschappen waarvan je kunt genieten. De fiets heeft handige dragers aan de voorkant en achterkant van de fiets. De fiets heeft een schakelnaaf met drie versnellingen van Shimano Nexus. Je kunt zo soepel fietsen naar je bestemming.

De fiets is gemaakt in de wielmaat van 28 inch. Het is een echte en sterke transportfiets waar je volop van kunt genieten. Het is een populair model. De praktische eigenschappen en het stoere voorkomen zijn de belangrijkste reden voor mensen om voor deze fiets te kiezen.

Wanneer je deze fiets koopt is het belangrijk om hem goed te beschermen tegen diefstal. Gebruik de insteekkabel om hem overal vast te zetten. Het Axa insteekslot kun je bij deze fiets als extra optie bestellen. Je kunt hem dan onbezorgd overal achterlaten. Wel zo fijn.

Fiets nummer twee: De Puch Country

Wanneer je voor deze fiets kiest dan krijg je een sportieve trekking hybride fiets. Het is een damesfiets waarmee je lange afstanden kunt afleggen. Het is heerlijk om jezelf uit te dagen en om lange afstanden te fietsen. Het is echter ook een fiets welke zeer geschikt is voor een fietstocht naar je werk of naar school. Wanneer je regelmatig veel fietst en ook wat harder fietst is dit een zeer goede en aardige fiets.

De Puch country heeft 24 derailleurversnellingen en beschikt over de sterke Shimano BRT4000 v brakes. De fiets ziet er erg sportief uit en alle kabels zijn mooi en netjes weggewerkt. De fiets is licht gebogen en kent een comfortabele zithouding. De damesfiets is betaalbaar en daarnaast ook snel en comfortabel.

Je kunt me tde 24 versnellingen iedere berg beklimmen en lekker snel in de hoogste versnelling naar je bestemming gaan. De velgremmen zijn licht en ook sterk. Je hoeft dus niet bang te zijn wanneer je moet remmen als je wat sneller gaat. Je kunt veilig naar je bestemming gaan. De voorvork is meeverend en daardoor is het ook een comfortabele fiets. Het is wat jammer dat de fiets een half open kettingkast kent. Het is echter gebruikelijk bij de trekking fietsen. Daarnaast zou het prettig geweest zijn wanneer er meerdere kleuren waren om uit te kiezen.

Fiets nummer drie: de Cortina U1 RN

Het is een hippe fiets. De fiets is onderhoudsarm en ook betaalbaar. Het is een fiets waar iedereen van kan genieten. Het is een goedkope damesfiets met een eenvoudige terugtraprem. Het is boven alles een degelijke fiets. Je kunt naar alle plekken fietsen in je stad of je dorp. De fiets is zeer compleet met alles er op en eraan. Een stevige bagagedrager, goede verlichting en een stevig slot. Je hoeft nergens bang voor te zijn.

Het is mogelijk om te kiezen voor meerdere extra accessoires om de fiets meer op maat te maken voor jezelf. Wanneer je geen versnellingen of handremmen wilt is het goed om voor deze fiets te kiezen.

De vierde fiets: Puch Beat 2018 damesfiets

Een stoere damesfiets met 3 versnellingen en een terugtraprem. De Puch Beat 2018 damesfiets is erg mooi gemaakt en heeft naast een bagagedrager ook een voordrager. De voordrager is niet erg groot. Hierdoor is de fiets wel compact. Voor de dames is het echter ideaal om hun handtas te plaatsen. Het is ook ideaal wanneer je de fiets in de fietsenstalling wilt plaatsen.

De Puch Beat 2018 dames stadsfiets is stevig, sterk en handig. De fiets heeft een stuurslot. De dames stadsfiets is een goedkope damesfiets welke je online kunt kopen. Het is jammer, dat de fiets alleen in een kleur te bestellen is. Wat extra vering zou de fiets wat meer comfortabel gemaakt hebben.

Damesfiets vijf: de Cortina Milo 2018

Deze damesfiets is zeer stijlvol en kent volop unieke details. Het is een fiets welke zeer geschikt is voor de jeugd. Het is een transportfiets welke een speciale jasbeschermer kent. Hierdoor ziet de fiets er erg trendy uit. Het is een comfortabele en praktische fiets om gebruik van te maken.

Het is ideaal om er boodschappen mee te doen. Ook je schooltas meenemen gaat gemakkelijk en zonder zorgen. Het is een praktische en comfortabele damesfiets.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Alle damesfietsen” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Ffietsen%2F%3Ffilter_geslacht%3Ddames|title:Alle%20damesfietsen||”][vc_btn title=”Alle damesfietsen tot € 500,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Ffietsen%2F%3Fmin_price%3D15%26max_price%3D500%26filter_geslacht%3Ddames%26subid%3D|title:Alle%20damesfietsen%20tot%20%E2%82%AC%20500%2C-||”][/vc_column][/vc_row]