[vc_row][vc_column][vc_column_text]We hebben vijf elektrische fietsen uitgekozen om met je te bespreken. De fietsen zijn niet duurder dan 1000 euro en het betreft modellen uit 2018. Het zijn dus nieuwe elektrische fietsen. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en beschikken over een verrassend goede kwaliteit. De accu’s zijn sterk en de materialen welke gebruikt zijn licht en stabiel. Het is goed om gebruik te maken van de aantrekkelijk geprijsde elektrische fietsen van dit moment. Perfect voor wanneer je op zoek bent naar een goedkope elektrische fiets!

Wanneer je niet weet welke elektrische fiets je kopen moet is dit artikel een ware aanrader. Je kunt online een elektrische fiets kopen. Wanneer je een snelle elektrische fiets kopen wilt is dit ook een goed artikel. Er zijn volop goedkope elektrische fietsen waar je voor kunt kiezen. In dit artikel hebben we gekozen om de beste elektrische fietsen van 2018 met je door te nemen. Laten we overgaan tot het bespreken van de beste elektrische fietsen.

De eerste elektrische fiets: de Cross Trento stadsfiets

Deze elektrische fiets kent zes versnellingen en is erg goed te gebruiken voor het woon- werkverkeer en de dagelijkse tripjes.  De fiets heeft een 8Ah en 36 volt Samsung Lithium Ion batterij. De batterij is mooi weggewerkt onder de bagagedrager.Het is mogelijk om met een volledig volle batterij tot 80 kilometer te fietsen. Er zit een Led display bij waarop je kunt zien hoe vol de batterij nog zit. Ook zit er een trapondersteuning op de fiets met meerdere niveaus. Aan de linkerkant op het stuur kun je deze goed instellen.

De motor is netjes weggewerkt in het achterwiel. De fiets heeft zes versnellingen en daarmee kun je op een prettige manier fietsen. Er is een voorvering aanwezig en ook een V-brake remsysteem. Daarnaast zijn er de ergonomische handvatten en de verlichting ontbreekt uiteraard ook niet.

De fiets heeft een goed Shimano Tourney schakelsysteem. De batterij is van Samsung en de elektrische fiets heeft een aluminium frame.  Het is een fiets welke het mogelijk maakt om met wat extra power je bestemming te bereiken.

De tweede elektrische fiets: de Cross Trento S6

Wanneer je een sterke en fijne elektrische stadsfiets zoekt, dan heb je hem gevonden! De Cross Trento S6 is een fiets met een sterke achterwielmotor en de fiets is zeer geschikt om de dagelijkse ritjes mee te maken. Je kunt er gemakkelijk mee naar het werk gaan en ook de boodschappen mee doen.

De elektrische fiets heeft een Samsung Lithium Ion batter vijn 36 volt en 8Ah. Het is een batterij welke onder de bagagedrager is weggewerkt van de fiets. Wanneer je een volle batterij hebt kun je tot 80 kilometer afleggen. De actieradius is dus redelijk groot. De fiets heeft een LCD scherm waarop je kunt zien hoe vol de batterij ziet. Ook kun je er de snelheid zien en hoeveel kilometers je hebt afgelegd. Het helpt je om te bepalen hoe lang je nog gebruik kunt maken van de batterij. De motor is netjes weggewerkt. Hij zit in het achterwiel en valt bijna niet op. Met de trapondersteuning kun je hier gebruik van maken. Er zijn vijf verschillende niveaus om uit te kiezen. De bekabeling van de motor en de accu is trouwens zeer netjes weggewerkt in het frame. De fiets heeft 6 verschillende versnellingen. Het is een speciale uitvoering welke net wat luxer is afgewerkt dan zijn broertje welke we net besproken hebben.

De derde elektrische fiets: de Cross Espresso N3 de Luxe

Deze fiets is zeer populair. Het is een model welke geschikt is om overal mee naartoe te gaan. Je kunt alle dagelijkse ritjes naar je werk, school, de boodschappen of voor het touren mee maken. Er is een 250W motor in de fiets en er zit een 10Ah accu in. Je kunt met deze fiets tot wel 100 kilometer afleggen op een volle accu. De elektrische fiets de Cross Espresso N3 beschikt over het betrouwbare Shimano Nexus schakelsysteem. Er zijn drie versnellingen op de fiets. Ook is er een goed remsysteem. Aan de voorkant zit een V-brake en achterop een rollerbrake. De voorvork kent daarnaast een vering voor meer comfort tijdens het fietsen.

Op het LCD scherm kun je de verlichting zien, de snelheid, ritafstand en natuurlijk ook de ondersteuningsstand en een accu indicator. De fiets kent een gesloten kettingkast en is daarnaast erg aantrekkelijk geprijsd.

De vierde fiets: de Cross Arezzo Deluxe damesfiets

Deze elektrische fiets is een model voor dames. Het is een fiets welke een lichtgewicht aluminium frame heeft en waarin alle kabels netjes weggewerkt zijn. De fiets heeft een schakelsysteem met zeven versnelling. Het Shimano Altus systeem zorgt dat je altijd in de juiste versnelling kunt fietsen. De elektrische damesfiets heeft een voorvering, een v-brake rem, gel zadel, goede handvaten en ook een verstelbare stuurpen. Daarnaast is er natuurlijk LED verlichting aan de voorkant en de achterkant. Ze werken op een batterij.

De batterij is een Lithium Ion batterij van Samsung van 36V en 8Ah. De batterij is mooi weggewerkt onder de bagagedrager. Het is mogelijk om tot 80 kilometer te fietsen met een volgeladen batterij. Op het LCD scherm kun je zien hoe vol de batterij nog zit en hoe snel je gaat, hoeveel je hebt gefietst en ook op welk niveau je fiets met de trapondersteuning. Ook kun je hier de verlichting regelen. Er zijn vijf niveaus voor de trapondersteuning. Het is wat jammer, dat de fiets slechts in een kleur te verkrijgen is. Verder is het een uitstekende fiets voor een goede prijs.

De vijfde elektrische fiets: de Steppenwolf Transterra N8

Het gaat hier om een zeer luxe sportieve damesfiets met een elektro motor. De fiets is erg luxe en maakt gebruik van het Shimano Nexus 8 schakelsysteem. De batterij is erg dun en is weggewerkt in de bagagedrager. De motor zit in het voorwiel verwerkt. Het is mogelijk om tot maximaal 100 kilometer te fietsen met een volle accu. De batterij is gemakkelijk op te laden, doordat je hem kunt verwijderen en dan op kunt laden. De elektrische hulp is vanaf het stuur te bedienen. Het is mogelijk om uit vier niveaus te kiezen. Natuurlijk kun je ook goed en veilig remmen door gebruik te maken van het velgrem systeem (hydraulisch) van Magura.[/vc_column_text][vc_btn title=”Alle elektrische fietsen tot € 1000,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Felektrische-fietsen%2F%3Fmin_price%3D599%26max_price%3D1000%26subid%3Delektrische-fietsen|title:Alle%20elektrische%20fietsen%20tot%20%E2%82%AC%201000%2C-||”][vc_btn title=”Alle elektrische fietsen tot € 1500,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Felektrische-fietsen%2F%3Fmin_price%3D599%26max_price%3D1500%26subid%3Delektrische-fietsen|title:Alle%20elektrische%20fietsen%20tot%20%E2%82%AC%201500%2C-||”][/vc_column][/vc_row]