Gravelbikes

Toont alle 26 resultaten

Een gravelbike kopen? Je bent niet alleen. Het voorbije jaar zijn gravelbikes steeds populairder geworden. De beste gravelbikes vind je bij ons. Wij hebben een ruim aanbod aan goedkope gravelbikes. Heel wat mensen kopen naast een racefiets ook een gravelbike. Met een gravelbike kun je heerlijk offroad gaan. Deze fiets kan met heel wat verschillende ondergronden om en biedt altijd heel wat rijplezier. De dikke banden zorgen ervoor dat een gravelbike wel wat weg heeft van een mountainbike. Gravelbikers houden wel van wat avontuur en combineren moeiteloos de weg met onverharde paden. Deze fiets voelt zich op elk terrein als een vis in het water. Het rijcomfort van een gravelbike is hoog. Onderneem je langere tochten, dan kun je je gravelbike met nog heel wat extra accessoires uitrusten.

Gravelbike voor dames

Een gravelbike is door de positionering van het stuur de dikkere banden, comfortabeler dan een racefiets. Een gravelbike voor dames is minder aerodynamisch, maar langere tochten zijn wel een stuk aangenamer. Gravelbikes voor dames zijn voorzien van een breder zadel wat voor minder zadelpijn en een aangenamere ervaring zorgt. Het stuur is minder breed en de zit is vaak net iets minder diep dan bij een gravelbike voor mannen. De stuurpen staat wat dichterbij en de hoogte van het stuur is wat lager. Koop je als vrouw een gravelbike, dan koop je dus het best een specifiek model voor vrouwen. Op onze site vind je alvast heel wat opties. Toch zijn er heel wat fabrikanten die een unisex frame op de markt brengen en de afmontage afstemmen op vrouwen. An sich is hier bij een gravelbike ook helemaal niets mis mee. Bij de meeste modellen is wel specifiek aangegeven of de gravelbike voor vrouwen is of niet.

Gravelbike voor heren

De keuze in gravelbikes voor heren is ontzettend ruim. Koop je als man een gravelbike dan is het belangrijk dat je de juiste framemaat koopt. Hoe beter de fiets is afgestemd op jouw lengte, hoe comfortabeler je kunt rijden. Er zijn heel wat gravelbikes die perfect geschikt zijn voor langere tochten. De beste gravelbikes voor heren ontdek je op onze website. De keuze is enorm en het aanbod voor heren overtreft dat van vrouwen ruimschoots. Bij een gravelbike voor heren is het stuur net wat breder en een man zit ook wat dieper op de fiets dan een vrouw.

Wat is het verschil tussen een gravelbike en een racefiets?

Een gravel bike en een racefiets zijn zeker familie van elkaar, maar er zijn toch ook enkele grote verschillen. De geometrie van een gravelbike is net wat minder sportief dan deze van een racefiets. Op een gravel bike zit je vaak net wat rechter, waardoor langere ritten een stuk comfortabeler zijn. Rijden op een gravelbike doe je dus niet voor de pure snelheid. Met een gravelbike kun je perfect van de weg af het terrein op, terwijl dit met een racefiets niet mogelijk is. Een gravelbike is er voor de avonturiers die alle terreinen willen kunnen overwinnen.

Beide fietsen hebben hun voor- en nadelen, het is aan jou om te bepalen waarvoor je de fiets wil gaan gebruiken. Een gravelbike is een veelzijdig werkpaard en je kunt er alle kanten mee uit. Je kunt er echter op de weg geen snelheidsrecords mee breken. Heel wat mensen proberen een gravelbike om te vormen tot een racefiets, maar dezelfde prestaties ga je nooit neerzetten. Weet dat je een gravelbike ook met tassen kunt uitrusten. Op die manier kun je je gravelbike voor heel lange tochten gebruiken en kun je zelfs in de natuur blijven overnachten en dergelijke.

De beste gravelbikes

De beste gravelbikes zijn oersterk en voorzien van een goede kwaliteit aan onderdelen. Wij hebben een ruim aanbod aan kwalitatieve en goedkope gravelbikes. Er zijn er van bekende merken, maar dat wil niet zeggen dat de minder bekende merken geen goede gravel bikes hebben. Al onze fietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en beschikken over een garantie. De beste gravelbikes gaan jaren mee, kunnen tegen een stootje en beschikken over een uitmuntende zithouding.

Goedkope gravelbike kopen bij goedkopefietskopen.nl

Een goedkope gravelbike voor beginners of meer gevorderde fietsers? Die hebben we. Bij ons ontdek je een ruim aanbod aan gravel bikes in verschillende prijsklasse. Onze gravel fietsen zijn betaalbaar en wij steken er onze handen voor in het vuur. Deze gravelbikes gaan jaren mee en geven je ongetwijfeld ontzettend veel plezier. Bekijk zeker ons ruime aanbod aan fietsen eens en kies er je favoriete model uit. Er zijn geen slechte keuzes, het hangt van je smaak, wensen en budget af. Wij groeperen de beste modellen gravel bikes op de markt en vullen het aanbod geregeld aan. Zit je nog met vragen, dan zijn we er voor jou!