[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer je op zoek bent naar een hybride fiets moet je dit artikel lezen. We hebben hier namelijk vijf hybride fietsen uit 2018 gekozen. Het zijn de beste vijf hybride fietsen welke maximaal 750 euro per fiets kost. Natuurlijk kosten de meeste sportieve fietsen wat meer. En goedkope hybride fiets online kopen biedt echter meer mogelijkheden en opties.

Je kunt nu namelijk een hybride fiets kopen met een minder groot budget. Het maakt het mogelijk om een heren of dames sportfiets te kopen welke voldoet aan je wensen. Uiteraard is de kwaliteit licht lager in deze prijsklasse. Het is echter niet direct een verkeerde keuze. Het is namelijk niet zo, dat je een slechte fiets koopt. Voor een beperkt budget kun je vandaag de dag een zeer goede hybride fiets kopen. Een fiets waar je vele kilometers op kunt fietsen en vele jaren van kunt genieten. Graag bespreken we welke hybride fiets je kopen kunt.

Laten we de vijf toppers van hybride fietsen met je doornemen welke geselecteerd zijn op basis van het budget (maximaal 750 euro), de kwaliteit en opties. Het zijn allemaal nieuwe modellen uit 2018.

De eerste hybride fiets: Cube Nature 2018

Wanneer je een veelzijdige hybride fiets zoekt voor een betaalbare prijs dan kun je voor deze fiets kiezen. Het is een ideale fiets om lekker door de duinen mee te gaan of door het bos. Het is een fiets welke ook door veel mensen gebruikt wordt voor het woon en werkverkeer.

De fiets heeft een aluminium frame met een zeer hoge kwaliteit. Het is een fiets welke erg comfortabel heeft. De Suntour geveerde voorvork zorgt hier zeer goed voor.

De hybride fiets heeft een Shimano 3 keer 8 versnellingen systeem. Hierdoor is het mogelijk om altijd in de juiste versnelling omhoog of omlaag te gaan. Er zitten sterke hydraulische Tektro schijfremmen op de fiets. Hierdoor kun je ook in de regen snel remmen.

De tweede fiets: de Sensa Cross Disc 2018

Deze hybride fiets is erg rijk uitgerust. Het is een fiets welke zeer geschikt is voor de langere fietstochten. Het is een fiets welke geschikt is voor de vlakke weg en ook voor de natuur. De hybride fiets heeft een meeverende voorvork. Hierdoor worden je handen, armen en je polsen ontzien van veel ruwe schokken. Het is hierdoor een stuk comfortabeler om te fietsen.

De Cross Disc 2018 heeft een Supra base line stuur. Je bent hiermee verzekerd van een comfortabele grip. Je kunt eventueel kiezen voor een Selle Royal Freccia zadel. Hiermee kun je wat comfortabeler fietsen en behoort zadelpijn tot het verleden.

Het is een fiets voor net geen 750 euro en valt hiermee aan de boven kant qua prijs van de fietsen welke we bespreken. Je krijgt hier echter waar voor je geld.

Fiets drie: de Cube Nature Allroad Pro 2018

Wanneer je een comfortabele en sportieve herenfiets zoekt heb je hem gevonden. Het is een fiets welke geschikt is voor ieder wegdek. Je kunt er offroad mee gaan en ook over het asfalt meerdere kilometers mee afleggen. Het is een fiets welke geschikt is voor de langere fietstochten en de ruige terreinen.

De fiets heeft een sportief uiterlijk en is compleet uitgevoerd met spatborden, verlichting en mooie pedalen. Natuurlijk is de verlichting goed verzorgd. De fiets kent daarnaast 27 versnellingen om iedere berg mee te beklimmen. Ook kun je in de hoogste versnelling heerlijk hard naar beneden gaan of over het asfalt.

Veel heren kiezen voor deze hybride fiets om de mogelijkheid om hem overal te gebruiken. Door de week ga je er lekker mee naar je werk of naar school. In het weekend kies je de ruige bospaden op of ga je er lekker mee door de duinen. In plaats van twee fietsen heb je er slechts een nodig. Een leuke besparing.

De vierde hybride fiets: de Scott Sub Cross 30 2018 Herenfiets

De Scott Sub Cross 30 2018 herenfiets is een oplossing voor mensen welke kiezen voor een praktische fiets welke ook comfortabel is. Je kunt met deze hybride fiets mooie toertochten maken en ook je dagelijkse ritjes mee maken. Het is een fiets welke veel mogelijkheden biedt. Je kunt er alle kanten mee op. De Sub Cross 30 is een fiets welke je maatje zal zijn onderweg. De fiets heeft 27 versnellingen (Shimano) en kent een Suntour geveerde voorvork.

De fiets heeft hydraulische schijfremmen en maakt het mogelijk om overal veilig en op tijd te stoppen. Je kunt onbezorgd in de hoogste versnelling snelheid maken. Je weet immers, dat je op tijd weer tot stilstand zult komen.

Het maakt niet uit of je nu off-road wilt gaan of lekker over een asfalt fietspad naar je werk of school. Je kunt er ook boodschappen mee doen, wanneer je de suiker bent vergeten te kopen of wat zout. Er is echter geen bagagedrager om de grote inkopen op te plaatsen. Dan zal je voor een andere fiets moeten kiezen.

Fiets vijf: De Sensa Cross 24 2018 voor heren

Een zeer complete en rijk uitgerust racefiets. Het is een fiets met 24 versnellingen met de Shimano EF64 3 keer 8 gemonteerd. Het is mogelijk om gemakkelijk te schakelen. Je kunt snel naar beneden gaan, maar ook gemakkelijk de weg omhoog vinden. Er zit een heerlijk Selle Royal Freccia zadel op de fiets. Het is een fiets waar nagedacht is over de vorm, het materiaal en de afwerking. De Cross 24 2018 herenfiets heeft een licht aluminium frame, kent V-brakes en heeft een sterke Suntour Nex P voorvork. Het is een geweldige fiets voor iedereen die de ongebaande paden wil bezoeken.

De fiets is verrassend aantrekkelijk geprijsd en behoort tot de goedkope herenfietsen. Een goedkope hybride herenfiets kopen is gemakkelijk te doen via het internet. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze en andere hybride fietsen online te kopen. Het is gemakkelijk, omdat ze de fiets bezorgen. Ook is het vaak wat goedkoper dan wanneer je naar een fietsenwinkel gaat in het centrum.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Alle hybride fietsen” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fhybride-fietsen%2F|title:Alle%20hybride%20fietsen||”][vc_btn title=”Alle hybride fietsen tot € 750,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fhybride-fietsen%2F%3Fmin_price%3D0%26max_price%3D750%26subid%3Dhybride-fietsen|title:Alle%20hybride%20fietsen%20tot%20%E2%82%AC%20750%2C-||”][vc_btn title=”Alle crosshybrides” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fcrosshybride%2F|title:Alle%20crosshybrides||”][vc_btn title=”Alle crosshybrides tot € 750,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Fcrosshybride%2F%3Fmin_price%3D219%26max_price%3D750%26subid%3Dcrosshybride|title:Alle%20crosshybrides%20tot%20%E2%82%AC%20750%2C-||”][vc_btn title=”Alle trekkingfietsen” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Ftrekkingfietsen%2F|title:Alle%20trekkingfietsen||”][vc_btn title=”Alle trekkingfietsen tot € 750,-” color=”primary” i_icon_fontawesome=”fa fa-external-link-square” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fgoedkopefietskopen-nl.test%2Fcategorie%2Ftrekkingfietsen%2F%3Fmin_price%3D0%26max_price%3D750%26subid%3Dtrekkingfietsen|title:Alle%20trekkingfietsen%20tot%20%E2%82%AC%20750%2C-||”][/vc_column][/vc_row]