Waarom nog teveel betalen, koop uw nieuwe fiets via GoedkopeFietsKopen

Uw nieuwe fiets voor de beste prijs!

Wij vergelijken Fietsen. Dit doen wij via verschillende aanbieders welke deze online verkopen. Wanneer u tot aanschaf besluit over te gaan sturen wij u door naar de website van de aanbieder. Hier kunt u direct de fiets kopen!

Deze site betreft een onafhankelijke site welke enkel productprijzen vergelijkt van verschillende fietsverkopers. Wij verkopen zelf geen producten.

Contact opnemen kan via info@goedkopefietskopen.nl.

Komt u uit België en wilt u een nieuwe fiets kopen in Nederland omdat de prijs daar lager is? Gebruik Goedkope-Fiets.be voor het juiste assortiment van winkels welke ook in België leveren.

Ons logo is ontworpen door LogoSnel. Logo laten ontwerpen.

Disclaimer & Privacy verklaring

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij en de websites waar zij van afkomstig zijn. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. GoedkopeFietskopen.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.