Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Reken maar dat bakfietsen populair zijn. Van kleine bakfiets tot enorme exemplaren, bakfietsen vallen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Logisch, want met kids kan een goede bakfiets ontzettend handig zijn. In de stad ben je er bovendien snel mee ter plaatse en er zijn heel wat soorten bakfietsen beschikbaar. Bij goedkopefietsen.nl hebben we alvast heel wat goedkope bakfietsen geselecteerd en het is dan ook ontzettend makkelijk om online een bakfiets te kopen.

Soorten & maten bakfietsen

We spreken vaak wel generalistisch over een bakfiets, maar er zijn verschillende soorten en maten bakfietsen. We zetten de belangrijkste verschillen tussen bakfietsen even voor je op een rijtje:

  • Bakfiets met twee wielen
    Dit is de lichtste bakfiets, waar je het meeste tempo mee maakt. Deze fiets lijkt het hardst op een standaardfiets, waardoor je je amper moet aanpassen. Deze fiets is wendbaar in het stadsverkeer, dus praktisch. Omdat deze bakfiets maar twee wielen heeft, is deze wel moeilijker in balans te houden. Ook het op de staander zetten gaat vaak wat minder vlot. Er zijn heel wat bakfiets merken die tweewielers aanbieden en de meeste zijn van uitstekende kwaliteit.
  • Bakfiets met drie wielen
    Deze bakfietsen hebben twee wielen vooraan en eentje achteraan. Hierdoor zit je altijd goed op het vlak van stabiliteit. Je hebt ook veel meer ruimte in de bak vooraan. Ideaal voor twee kids of wanneer je boodschappen gaat doen. Het sturen gaat in het begin misschien wat moeilijker met deze bakfiets, maar an sich went dat snel. Dit type bakfiets is wel wat logger. Je neemt ook wel net wat meer plaats in op de weg, waardoor je situaties anders moet inschatten.
  • De elektrische bakfiets
    De elektrische bakfiets is ontzettend populair. Logisch want de vracht is een pak zwaarder. Zeker bij lange afstanden kan een elektrische aandrijving een ware zegen zijn. Uiteraard is er aan een elektrische bakfiets een kostenplaatje verbonden.

Al deze bakfietsen komen ook nog eens in alle verschillende soorten maten en vormen. Van een hoge bak tot een langgerekte exemplaar. Hout, carbon, met een zeil: alles kan. De beste bakfietsen kosten aardig wat geld, het is dus maar wat je budget toelaat. Ook bij een bakfiets is het belangrijk dat je de juiste maat neemt. De beste bakfietsen laten je toe comfortabel te rijden en dit over langere afstanden.

Bakfiets merken

Er zijn ondertussen tientallen merken bakfietsen op de markt. Er zijn kwalitatieve en minder kwalitatieve merken. bij goedkopefietskopen.nl groeperen we alvast elektrische en niet-elektrische bakfietsen van topkwaliteit. Wij raden je ook altijd aan er wat recensies op na te lezen en je te informeren. Een bakfiets kopen is een belangrijke beslissing want er is wel wat budget mee gemoeid. Momenteel vind je op onze website merken als Troy, Cube, Batavus en Vogue: stuk voor stuk toppers. Welke bakfiets je verkiest hangt van persoonlijke smaak af, je budget en de situatie.

Bakfiets voor honden

De meeste mensen gebruiken hun bakfiets voor de kids en/of boodschappen te doen, maar de bakfiets kan ook perfect voor honden. Er zijn zelfs heel wat accessoires beschikbaar om je hond in de beste omstandigheden mee op de bakfiets te nemen. Via een loopplank kan de hond bijvoorbeeld makkelijk in of uit de bak lopen. Zeker bij grotere honden is dit wel aangewezen. Ook een antislipmat kan een handig item zijn. Op die manier kan de hond niet uitglijden in de bak van de bakfiets. Over welke bakfiets het best is voor honden, daar bestaat discussie over, maar heel wat bakfietsen zijn geschikt om trouwe viervoeters in te vervoeren.

Goedkope bakfiets kopen bij goedkopefietskopen.nl

Op zoek naar een kwalitatieve maar goedkope bakfiets? Bij goedkopefietskopen.nl hebben we alvast een geweldige selectie betaalbare bakfietsen. Van een kleine bakfiets tot een flink uit de kluiten gewassen exemplaar. Bij ons vind je zowel elektrische als gewone bakfietsen van verschillende merken. Wil je je bakfiets online kopen, dan hebben wij het geknipte exemplaar. Wij zorgen voor een scherpe prijs, een snelle levering en de nodige garantie. Een bakfiets kopen was nog nooit zo makkelijk.