Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Dokkum

Dokkum, een charmante stad bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur, is ook een paradijs voor fietsliefhebbers. Met een groeiend aantal fietspaden en een toename in fietsgebruik, is de vraag naar kwalitatieve fietsenmakers in Dokkum gestegen. Deze gids is samengesteld om u te voorzien van uitgebreide informatie over de beste fietsenmakers in Dokkum. Of u nu een snelle reparatie nodig heeft, een nieuwe fiets wilt kopen of gewoon op zoek bent naar deskundig advies, deze gids helpt u de perfecte fietsenmaker in Dokkum te vinden.

Nol Fiets Rijwielherstel

Nol Fiets Rijwielherstel, met een indrukwekkende beoordeling van 4,8 uit 104 recensies, is een bekende naam onder de fietsenmakers in Dokkum. Gelegen in het hart van de stad, opent deze winkel om 09:00 uur en biedt een breed scala aan diensten, van eenvoudige reparaties tot volledige fietsrevisies. Klanten prijzen de winkel voor zijn vriendelijke personeel en snelle service.

Tom Meindertsma Tweewielers

Tom Meindertsma Tweewielers, beoordeeld met een 4,6 uit 47 recensies, is een andere topkeuze voor fietsliefhebbers in Dokkum. De winkel, die opent om 09:00 uur, staat bekend om zijn persoonlijke benadering en expertise in zowel verkoop als reparatie van fietsen. Klanten waarderen de uitgebreide kennis van het personeel en de kwaliteit van de geleverde diensten.

FietzHerstel | FietzVerhuur

Met een bijna perfecte score van 4,9 uit 38 beoordelingen, biedt FietzHerstel | FietzVerhuur een unieke combinatie van reparatie- en verhuurservices in Dokkum. Open vanaf 09:00 uur, is deze winkel een ideale plek voor zowel lokale bewoners als toeristen. Klanten zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van de verhuurfietsen en de efficiëntie van de reparatiediensten.

Volt Wheel

Volt Wheel, met een uitstekende beoordeling van 4,9 uit 24 recensies, onderscheidt zich door zijn gespecialiseerde aanbod in elektrische fietsen. Open vanaf 09:30 uur, biedt deze winkel naast verkoop ook reparatie- en onderhoudsdiensten. Klanten zijn vooral enthousiast over het moderne assortiment en de deskundige begeleiding bij het kiezen van de juiste fiets.

Vergelijkingstabel van fietsenmakers in Dokkum

FietsenmakerBeoordelingDienstenOpeningstijdenBijzonderheden
Nol Fiets Rijwielherstel4,8 (104 reviews)Reparatie, OnderhoudOpent om 09:00Vriendelijk personeel
Tom Meindertsma Tweewielers4,6 (47 reviews)Verkoop, ReparatieOpent om 09:00Deskundig advies
FietzHerstelFietzVerhuur4,9 (38 reviews)Reparatie, VerhuurOpent om 09:00
Volt Wheel4,9 (24 reviews)Verkoop E-bikes, ReparatieOpent om 09:30Specialist in E-bikes
Deze tabel biedt een beknopt overzicht van de opties die beschikbaar zijn in Dokkum voor fietsreparatie, -verkoop en -verhuur. Met zulke diverse keuzes is er voor iedere fietser wat wils, ongeacht uw specifieke behoeften of voorkeuren.

Meest gestelde vragen over fietsenmakers in Dokkum

  1. Wat zijn de openingstijden van de fietsenmakers in Dokkum? De openingstijden variëren per fietsenmaker. Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel, openen de meeste fietsenwinkels rond 09:00 uur.
  2. Bieden de fietsenmakers in Dokkum ook verhuurdiensten aan? Ja, FietzHerstel | FietzVerhuur biedt naast reparatiediensten ook een verhuurservice, ideaal voor toeristen of voor tijdelijk gebruik.
  3. Kan ik bij deze fietsenmakers ook elektrische fietsen vinden? Zeker, Volt Wheel is gespecialiseerd in elektrische fietsen en biedt een breed scala aan e-bikes voor verkoop en reparatie.
  4. Zijn er fietsenmakers in Dokkum die gespecialiseerd zijn in specifieke fietsmerken? Sommige fietsenmakers kunnen gespecialiseerd zijn in bepaalde merken of types fietsen. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende fietsenmaker voor meer specifieke informatie.