Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Op zoek naar een fiets met drie wielen als alternatief voor een fiets met twee wielen? Wij hebben heel wat driewielers in ons aanbod. Een driewieler is er zowel voor peuters als voor volwassenen. Een driewieler is een veilig alternatief om te leren fietsen, maar ook voor ouderen is het een veilig alternatief. Een driewieler is een stuk stabieler en zorgt er voor dat je ook op leeftijd op een veilige manier de baan op kunt. Als fietsenspecialist hebben we ook heel wat driewielers op voorraad in alle mogelijke maten.

Soorten driewielers

Er zijn verschillende types driewielers en een heel aantal van deze varianten hebben we in ons aanbod. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

  • Driewielfiets met twee wielen vooraan en één achteraan
    De perfecte fiets voor ouderen die willen kunnen inschatten of ze ergens langs kunnen of niet. Deze fiets is wel net wat minder wendbaar en de draaicirkel van dit type driewieler is redelijk groot. Ook het omvallen wordt niet helemaal uitgesloten met dit type fiets.
  • Driewieler met een lage instap
    Er zijn ook driewielers met een lage instap. Hier zit je achter de trapas, waardoor je net wat lager zit. Je kunt steeds met beide voeten op de grond, maar toch comfortabel trappen. Het opstappen is makkelijk en deze fiets rijdt ook super comfortabel. Je went snel aan het rijden op deze fiets. Deze driewieler is ook inklapbaar verkrijgbaar.
  • Comfortabele driewieler zitfiets
    Er zijn ook fietsen om comfortabel op te zitten. Het zijn driewielers met een lager zwaartepunt., waardoor het comfortabel fietsen is. Deze driewieler heeft een uitstekende wegligging. Deze fiets is vaak wel wat langer dan een andere driewieler.

Uiteraard zijn er ook nog driewielfietsen met of zonder duwstang voor kinderen. We hebben driewielers uit hout voor de kleintjes, maar ook andere exemplaren zijn mogelijk. Er is een ruime keuze voor zowel jongens als meisjes.

Driewieler fiets voor kinderen

Voor kinderen zijn er heel wat driewielers verkrijgbaar. Driewielers kunnen gebruikt worden tot een leeftijd van om en bij de 3 jaar. Het is de perfecte manier om te wennen aan een fiets. We hebben een ruime keuze aan verschillende modellen driewielers en dit voor zowel jongens als meisjes. De driewielers voor kinderen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. We hebben ook exemplaren met een duwstang, waardoor je als ouder zelf tempo kunt maken of voor de nodige veiligheid zorgen.

Driewieler fiets voor volwassenen

Volwassenen vinden ongetwijfeld de perfecte driewieler in ons aanbod. Er zijn opklapbare exemplaren en onze driewielers zijn perfect geschikt voor senioren. Driewielers voor ouderen zijn er in verschillende uitvoeringen en we hebben een groot aanbod om uit te kiezen. Al onze driewielers zijn voorzien van een uitstekende garantie. In ons aanbod vind je bekende en minder bekende merken, maar stuk voor stuk overtreffen ze de verwachtingen. Ben je op zoek naar een kwalitatieve driewieler dan adviseren we je graag.

Goedkope driewieler kopen bij goedkopefietskopen.nl

Een goedkope driewieler die de verwachtingen overtreft? Die vind je bij ons. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan driewielers en dit voor zowel volwassenen als kinderen. Ons aanbod is onovertroffen en we houden de prijzen bewust laag om driewielers voor iedereen haalbaar te maken. Ben je op zoek naar een driewieler die én betaalbaar is én er goed uitziet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij groeperen tal van driewielers en vullen ons aanbod regelmatig aan. Alle mogelijke driewielers hebben we in ons gamma en ze zijn stuk voor stuk door ons getest en goedgekeurd. Weet dat al onze driewielers voorzien zijn van een garantie en dat ze allemaal door ons zijn getest. Wij verkopen geen driewielers voor kinderen en volwassenen waar we niet 100% achter staan.