Herenfietsen

Resultaat 1–40 van de 199 resultaten wordt getoond

Herenfietsen bij de vleet. Als heer een goedkope herenfiets vinden is vandaag de dag niet moeilijk. Sportieve herenfietsen, herenfietsen met een lage instap en/of goedkope herenfietsen met een minimum aan versnellingen: alles kan. Maar wist je dat er ook verschillende soorten herenfietsen zijn? Wij vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden bij herenfietsen en waar je op moet letten bij de aankoop van een herenfiets. Bij goedkopefietskopen.nl hebben we alvast heel wat modellen herenfietsen voor je op voorraad. Stuk voor stuk kwalitatieve herenfietsen die jaren meegaan en voorzien van een uitstekende garantie.

Soorten herenfietsen

Wie denkt dat alle herenfietsen hetzelfde zijn, die heeft het mis. Wij zetten even de verschillende mogelijkheden op het vlak van herenfietsen voor je op een rijtje.

 • Elektrische herenfietsen
  De herenfiets die het snelste aan populariteit wint. Er worden heel wat elektrische herenfietsen verkocht. Dit zijn niet de goedkoopste herenfietsen, maar je kunt er wel langere afstanden mee overbruggen. Er zijn ook elektrische exemplaren met een lagere instap.
 • Heren stadsfiets
  Dit zijn goedkope herenfietsen om in de stad korte afstanden mee te overbruggen. Vaak hebben ze een beperkt aantal versnelling. Deze herenfiets vind je vaak in aanbieding. Er zijn heel wat maten herenfietsen verkrijgbaar met al dan niet opties. Er zijn hippe herenfietsen voor in de stad, maar ook heel basic exemplaren die vaak een stuk voordeliger zijn.
 • Heren transportfietsen
  Deze herenfietsen zijn vooraan van een extra rekje voorzien, waardoor je makkelijk spullen kunt meenemen.
 • Opafiets
  Een klassieker onder de herenfiets. Een opafiets biedt een groter zadel en meer comfort. Op die manier kun je je comfortabeler voortbewegen. Deze herenfiets heeft een retro uiterlijk en is ontzettend robuust. Let op, deze herenfiets trapt vaak wat zwaarder.

Er zijn ook nog sportievere herenfietsen verkrijgbaar. Deze fietsen zijn meestal voorzien van meer versnellingen.

Verschillende maten herenfietsen

Ga je een nieuwe herenfiets kopen, dan is het belangrijk dat je de juiste maat herenfiets kiest. Een kwalitatieve fietsenwinkel kan je opmeten, maar er zijn ook enkele eenvoudige vuistregels om de correcte maat van je herenfiets te bepalen. Wil je comfortabel kunnen fietsen zonder klachten, dan is de juiste maat essentieel. Er zijn heel wat maten herenfietsen verkrijgbaar. De grootste fiets heeft framemaat 65. Beschik je al over een fiets, meet dan de framemaat van je huidige fiets. Dit is de afstand tussen het einde van de zitbuis en het midden van de trapas. Heb je een verende zadelpen? Trek dan 4 cm van de lengte af. Ook je binnenbeen kun je opmeten. Die doe je door je voeten 20 cm uit elkaar te plaatsen en de afstand tussen de grond en je kruis te meten. Dit totaal vermenigvuldig je vervolgens met 0,68.

De beste herenfietsen

Geen twee mensen zijn gelijk, dus niet iedereen vindt dezelfde herenfiets de beste. Er zijn verschillende prijscategorieën en terwijl de ene fan is van een herenfiets met een lage instap of een herenfiets zonder stang, hoeft een ander daar niet van te weten. De beste herenfietsen zijn alvast niet te zwaar en toch robuust. Door voor een goed merk van herenfiets te kiezen, ben je alvast zeker van een kwalitatieve ondersteuning en de nodige garanties. Bij ons op de site ontdek je alvast een waaier aan de beste herenfietsen op de markt. Voor minder gaan we niet, we hebben immers een zeer goede reputatie hoog te houden. Lees er gerust onze reviews eens op na.

Goedkope herenfietsen bij goedkopefietskopen.nl

Wil je online een voordelige herenfiets kopen, dan kun je bij ons terecht. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kwalitatieve herenfietsen tegen de scherpste prijzen op de markt. De merken en herenfietsen zijn zorgvuldig geselecteerd en vallen nergens goedkoper te vinden. Zowel elektrische herenfietsen als alle andere soorten vind je in ons aanbod. Bestellen is super eenvoudig en zit je nog met vragen, dan kun je ons steeds contacteren. Alle fietsen bieden de nodige zekerheid. Er zijn heel wat goedkope herenfietsen, maar we hebben fietsen in alle mogelijke prijscategorieën. Liever een ander type fiets? Bekijk zeker ons complete aanbod eens. Ongeacht welk type fiets je ook wenst, de ruimste keuze is verzekerd.