Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Loopfietsen

Home » Loopfietsen

Resultaat 1–40 van de 74 resultaten wordt getoond

Een peuter die je aan de slag wil laten gaan met een fiets? Dan is een loopfiets perfect. We hebben al loopfietsen voor kids vanaf 1 jaar. Van een leuke houten loopfiets tot modellen in staal of aluminium. We hebben loopfietsen met twee wielen en loopfietsen met drie wielen. Van klassiek tot hip en modern. Wij zorgen voor een fraaie loopfiets voor je peuter. Ideaal om aan een fiets te wennen en naar een grotere fiets toe te groeien.

Loopfietsen voor verschillende leeftijden

Er zijn loopfietsen voor verschillende leeftijden. Zo kunnen kids op hun eigen tempo wennen aan een fiets. Er is al een loopfiets voor kids vanaf een jaar. Het mooie is dat ze bij een loopfiets steeds met de voeten aan de grond kunnen. Het risico op ernstig vallen is zo beperkt, zeker als je kiest voor een driewieler loopfiets. Weet dat we ook modellen in ons aanbod hebben met een loopstang. Zo houd je als volwassene nog meer controle.

Weet dat er op een loopfiets geen trappers voorzien zijn. Je kleuter moet dus stappen om vooruit te komen, al kan een duwstang ook helpen.

Er zijn loopfietsen met twee of loopfietsen met drie wielen. Een loopfiets is zowat bruikbaar tot de leeftijd van 3 jaar. Heel wat loopfietsen beschikken over een verstelbaar stuur en zadel zodat het fietsje kan meegroeien. Voor elke kleuter hebben we een goedkope loopfiets beschikbaar.

Loopfietsen voor een kind van 1 jaar

Vanaf een jaar kunnen kinderen aan de slag met een loopfiets. Het gaat dan om loopfietsen met drie wielen. Deze fietsen zorgen voor een goed evenwichtsgevoel en dragen bij aan de motoriek. We hebben een ruim aanbod aan modellen en kleuren. Van eerder klassiek in hout tot hip en modern. Al onze loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar zijn betrouwbaar en kwalitatief. Heel wat van deze loopfietsen beschikken over een stang, zodat je de loopfiets ook met de duwstang vooruit kan duwen. Zeker houten loopfietsen ogen vaak mooi. Heel wat loopfietsen voor 1 jaar worden trouwens cadeau gegeven bij een verjaardag. Het is een mooi en betaalbaar cadeau.

Loopfietsen voor een kind van 2 jaar

Ook voor kids van 2 jaar hebben we heel wat loopfietsen op voorraad. Deze loopfietsen zijn net wat groter. Deze loopfietsen hebben twee wielen en zijn van verschillende merken verkrijgbaar. Wij selecteerden een ruim aanbod aan loopfietsen van topkwaliteit. Het kan interessant zijn om te kiezen voor een loopfiets die kan meegroeien. Dit bereik je met een verstelbaar zadel en stuur. We hebben deze loopfietsen in alle mogelijke uitvoeringen en zowel voor meisjes als jongens hebben we toffe loopfietsen.

Loopfiets voor een kind van 3 jaar

Ook voor kinderen van 3 jaar zijn er nog loopfietsen. Deze loopfietsen zijn groter en voorzien van een verstelbaar zadel. Goedkope loopfietsen voor deze leeftijd? Wij hebben alvast een ruim aanbod. Je peuter/kleuter is nu al perfect in staat mee te kiezen.

Loopfiets voor volwassenen

Een loopfiets enkel voor kinderen? Vergeet het maar. Heel wat ouderen die wat moeilijker te been zijn maken gretig gebruik van een loopfiets voor volwassenen. Mensen die problemen hebben met wandelen of lang staan, hebben zeker baat bij een loopfiets. Je kunt al volwassene je lichaamsgewicht laten rusten op het zadel, maar net zo goed zijn er loopfietsen zonder zadel verkrijgbaar. De loopfiets lijkt dan wel wat op een step maar met grotere wielen. Dit zorgt voor een verhoogde stabiliteit. De meeste loopfietsen voor volwassenen hebben twee wielen, maar er zijn ook fietsen met drie wielen verkrijgbaar. Voor goedkope loopfietsen voor volwassenen ben je bij ons alvast aan het juiste adres.

Loopfiets met drie wielen

Extra stabiliteit voor de kids of wil je als oudere nog de baan op, maar het risico op vallen verkleinen? Dan kies je voor een loopfiets met drie wielen. Wij selecteerden alvast heel wat modellen die we goedkoop aanbieden. Zo vind je vast wel een driewiel loopfiets op maat.

Goedkope loopfiets kopen bij goedkopefietskopen.nl

Wil je een betaalbare loopfiets? Dan hebben wij er eentje voor jou. Selecteer je favoriete model en tik uiterst betaalbaar een loopfiets op de kop. We hebben heel wat fietsen voor zowel kinderen als volwassenen. Stuk voor stuk betaalbaar en van goede kwaliteit. Wij leveren snel en garanderen heel wat fietsplezier.