BMX fietsen

Resultaat 1–40 van de 81 resultaten wordt getoond

Wil je een goedkope BMX-fiets online kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres want geen enkele winkel heeft zoveel goedkope BMX-fiets online. BMX staat voor Bicycle Motocross en staat in de volksmond gelijk aan het Nederlandse crossfietsen. Fietscrossen een sport geworden, niet alleen maar een hobby of een gek iets en is natuurlijk iets uit de jaren 80, maar is nog steeds helemaal in op dit moment.

Kids van nu halen echt de gekste stunts uit met de goedkope BMX-fiets en dit is niet alleen maar een hele stoere maar ook nog eens een heel stevige fiets, die dus de klappen en smakken die je kunt maken ook echt goed aankan. Wist je al dat dit op de Olympisch spelen een echte sport is geworden? Oorspronkelijk uit de Verenigde Staten in de jaren 65-70 en in 1980 was het in ons land ook helemaal hot geworden doordat er veel reclame voor werd gemaakt. Ook nu nog zijn er veel fietscrossers in Nederland die hun kunsten vertonen op diverse crossbanen.

Voor elke leeftijd kun je wel een goedkope BMX-fiets online bestellen, van de jongere kinderen tot de wat oudere jongeren is altijd wel een goedkope BMX-fiets online te bestellen. Ook voor elk niveau is er wel een BMX-fiets te vinden, van degenen die nog nooit op een crossfiets hebben gezeten tot de ouderen die al menig fiets hebben versleten.

Bij dit type fiets is het simpel om de goede maat te vinden. Vanaf 4 jaar kies je voor 14 inch, vanaf 5 jaar voor 18 inch en vanaf 6 jaar 20 inch. Wanneer u een fiets heeft uitgekozen kijk dan ook eerst even naar de veiligheid, zoals een fietshelm, want dat is bij een crossfiets zeker geen overbodige luxe.