Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Dordrecht

Fietsen in Dordrecht, een stad met een rijke historie en levendige fietscultuur, vraagt om betrouwbare fietsenmakers die zowel kwaliteit als service bieden. Voor de enthousiaste fietsers in Dordrecht is het van cruciaal belang om de beste fietsenmakers te kennen. In deze uitgebreide gids belichten we de voornaamste fietsenmakers in Dordrecht, zodat u altijd weet waar u terecht kunt voor al uw fietsbehoeften.

De Fietsenwacht

Deze unieke service, met een klantbeoordeling van 4,4 uit 124 recensies, biedt fietsreparaties direct aan uw deur. Gelegen aan Kamerlingh Onnesweg 2 en geopend tot 22:00 uur, is De Fietsenwacht een uitstekende keuze voor diegenen die behoefte hebben aan gemak en kwaliteit. Hun service omvat alles van standaard reparaties tot complexe aanpassingen, allemaal uitgevoerd door ervaren fietsenmakers.

Profile Vietsch

Profile Vietsch, met een beoordeling van 4,5 uit 24 reviews, gelegen aan Pearl Buck-Erf 77-A, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en deskundige reparatiediensten. Open tot 17:30 uur, biedt deze winkel een uitstekende balans tussen verkoop en reparatie, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat.

Rijwielshop Dordrecht

Gelegen aan Stationsplein 6 en beoordeeld met een 3,8 uit 34 beoordelingen, is Rijwielshop Dordrecht een populaire keuze onder de lokale bevolking. De winkel, open tot 17:30 uur, is ideaal gelegen voor forenzen en biedt een breed scala aan diensten, van snelle reparaties tot uitgebreid onderhoud.

V.o.f. B & M Baartman

Met een klantbeoordeling van 4,6 uit 45 recensies, gevestigd aan Frans Lebretlaan 39 en geopend tot 12:30 uur, is deze fietsenwinkel bekend om zijn persoonlijke service en vakmanschap. Klanten waarderen de deskundige aanpak en het uitgebreide assortiment aan fietsen en accessoires.

Goos Stam Fietsen

Goos Stam Fietsen, beoordeeld met een 4,5 uit 56 beoordelingen, is te vinden aan Damstraat 92 en is open tot 18:00 uur. Deze winkel staat bekend als een van de beste fietsenmakers in Dordrecht, met een uitstekende reputatie voor zowel verkoop als reparaties.

Vergelijkingstabel van fietsenmakers in Dordrecht

FietsenmakerBeoordelingDienstenOpeningstijdenBijzonderheden
De Mobiele Fietsenmaker aan Huis - De Fietsenwacht4,4 (124 reviews)Reparatie aan huisTot 22:00 uurGemak en flexibiliteit
Profile Vietsch4,5 (24 reviews)Fietsenwinkel, ReparatieTot 17:30 uurUitgebreid assortiment
Rijwielshop Dordrecht3,8 (34 reviews)Fietsenwinkel, ReparatieTot 17:30 uurIdeaal voor forenzen
V.o.f. B & M Baartman4,6 (45 reviews)Fietsenwinkel, ReparatieTot 12:30 uurPersoonlijke service
Goos Stam Fietsen4,5 (56 reviews)Fietsenwinkel, ReparatieTot 18:00 uurUitstekende reputatie

Meest gestelde vragen over fietsenmakers in Dordrecht

  1. Wat zijn de openingstijden van fietsenmakers in Dordrecht? De openingstijden variëren per fietsenmaker. Zoals aangegeven in de tabel, zijn sommige fietsenwinkels geopend tot 17:30 uur, terwijl anderen zoals De Mobiele Fietsenmaker aan Huis, diensten aanbieden tot 22:00 uur.
  2. Bieden fietsenmakers in Dordrecht ook reparaties aan huis aan? Ja, De Mobiele Fietsenmaker aan Huis - De Fietsenwacht biedt bijvoorbeeld reparatiediensten aan huis aan, wat handig is voor mensen die hun fiets niet naar een winkel kunnen brengen.
  3. Kan ik bij deze fietsenmakers terecht voor zowel aankoop als reparatie van fietsen? Zeker, winkels zoals Profile Vietsch en Goos Stam Fietsen bieden zowel verkoop van nieuwe fietsen als reparatiediensten aan.
  4. Wat maakt een fietsenmaker in Dordrecht uniek? Elke fietsenmaker heeft zijn eigen unieke kenmerken. Sommige bieden bijvoorbeeld gespecialiseerde reparatiediensten aan, terwijl anderen bekendstaan om hun uitgebreide assortiment of klantgerichte service.