Stadsfietsen

Resultaat 1–40 van de 1363 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een goedkope stadsfiets? Verstandig, want een stadsfiets komt altijd van pas. Stadsfietsen zijn er in heel wat verschillende uitvoeringen. Een stadsfiets is de populairste fiets in Nederland en er is dan ook keuze zat. Er zijn zowel dames stadsfietsen als heren stadsfietsen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over stadsfietsen en waar je op moet letten als je een stadsfiets koopt. Uiteraard kun je blindelings voor de goedkoopste stadsfiets opteren, maar dat is misschien niet verstandig als je deze dagelijks nodig hebt om naar het school of naar het werk te fietsen. Weet dat je met een stadsfiets perfect in de stad uit de voeten kunt, maar dat zwaarder terrein vaak geen optie is. Wij adviseren een stadsfiets dan ook voor korte afstanden. Goede stadsfietsen zijn er alvast genoeg en ze hoeven echt geen fortuin te kosten.

Stadsfiets voor dames

Hoe je een stadsfiets voor dames herkent? Makkelijk, want het is een simpel, degelijk, maar vaak ook redelijk zwaar model. Een stadsfiets voor dames wordt ook wel omafiets genoemd. Een omafiets is dan wel vrij klassiek, terwijl er ook hippe stadsfietsen voor dames zijn. Een stadsfiets voor dames kan meestal tegen een stootje en er is vaak ook een mandje voorzien om wat spullen in mee te nemen. Goedkope stadsfietsen voor dames vinden is niet moeilijk, omdat ze vaak maar over 8 of minder versnelling beschikken. Nu op vlak terrein, bijvoorbeeld in Amsterdam is niet meer nodig. De stadsfiets is verkrijgbaar met een terugtraprem of handrem, het is maar wat je aangenaam vindt. Een stadsfiets voor dames is soms elegant en heeft meestal weinig onderhoud nodig. Ze zijn dan ook perfect om je te verplaatsen in de stad om  bijvoorbeeld boodschappen te doen. Heel wat van de beste stadsfietsen voor dames hebben zowel voor- als achteraan een bagagedrager. Verder kunnen er ook vrij makkelijk kinderzitjes op gemonteerd worden.

Wat is er typisch aan een damesfiets?

Vrouwen hebben een ander postuur dan mannen en daar moet de fiets aan aangepast zijn. De afstand tussen het stuur en het zadel is korter en ook de buis is lager. Hierdoor kun je een stuk makkelijker opstappen. Vaak zijn ook de handvatten wat smaller gemaakt. Heel wat van de beste stadsfietsen zijn zowel uitgerust met een terugtraprem als een handrem. Als je een damesfiets koopt, ga dan voor een stadsfiets met minimaal 3 versnellingen.

Stadsfiets voor heren

Naast fietsen voor dames, zijn er ook heel wat stadsfietsen voor heren. Het aanbod is enorm en er zijn ook heel wat goedkope stadsfietsen die perfect voldoen. De voordelen zijn gelijk aan deze voor stadsfietsen voor dames. Heel wat herenfietsen zijn voorzien van 7 versnellingen. De buis is over het algemeen wat hoger bij herenfietsen. Opstappen is hierdoor net wat moeilijker. Af en toe zien we dan ook heren voor een stadsfiets voor vrouwen opteren. Stadsfietsen voor heren zijn er in alle prijsklasse. Het spreekt voor zich dat de duurdere herenfietsen van meer toeters en bellen voorzien zijn. Kies wel altijd voor een degelijke stadsfiets, zo geniet je er veel langer van.

Wat zijn de beste stadsfietsen?

Smaken verschillen, dus niet iedereen zal het eens zijn welke stadsfiets nu perfect is. Op het internet vallen alvast heel wat sites te vinden die pretenderen een ranglijst te hebben van de beste stadsfietsen. Ook dit is echter subjectief. Weet dat de meeste robuuste fietsen een rechtop zit hebben. Weet dat hoe dikker de banden van je stadsfiets, hoe meer comfort. Wij raden voor een optimaal comfort dikke ballonbanden aan. Persoonlijk vinden we het merk stadsfiets van minder belang. Er zijn onbekende merken die hippe stadsfietsen maken van topkwaliteit. Goede stadsfietsen hoeven trouwens helemaal niet duur te zijn. Let er wel op dat je voor een stadsfiets kiest met kwalitatieve onderdelen. Deze gaan minder snel stuk, waardoor je stadsfiets minder onderhoud vergt. Wij zijn ook fan van lichte stadsfietsen die toch sterk zijn. Lichte stadsfietsen kosten je minder energie waardoor het aangenamer fietsen is.

Goedkope stadsfietsen kopen bij goedkopefietskopen.nl

Ben je op zoek naar een kwalitatieve stadsfiets die betaalbaar is? Dan vind je je goedkope stadsfiets bij ons. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan zowel stadsfietsen voor dames als stadsfietsen voor heren. Er zijn stadsfietsen in verschillende prijscategorieën, maar ze zijn allemaal uitzonderlijk scherp geprijsd. Ben je op zoek naar de beste stadsfietsen tegen een onklopbare prijs-kwaliteit, dan vind je die zeker bij ons. Bekijk ons aanbod aan topfietsen voor zowel heren als dames en moest je nog met vragen zitten, dan kun je ons contacteren. Wij hebben een zeer ruim aanbod en kunnen snel leveren. Waarom zou je meer betalen voor je stadsfiets. Wij hebben een nieuwe fiets voor jou!