Trekking fietsen

Resultaat 1–40 van de 56 resultaten wordt getoond

Een avonturier die er graag op uit trekt met de fiets? Lange tochten helemaal je ding? Dan moet jij zeker een trekking fiets in huis halen. Een trekking fiets kopen is niet zo makkelijk want er is heel wat keuze. Er zijn heel wat goede trekkingfietsen op de markt, en op onze website vind je alvast een geweldig aanbod aan betaalbare en goedkope trekking fietsen. Ben jij op zoek naar een pareltje waar je kilometers mee kunt overbruggen en die je van de nodige accessoires kunt voorzien? Dan hebben wij de geknipte fiets voor jou.

Wat is een trekking fiets?

Vraag je je af wat een trekking fiets is? Wel, een trekkingfiets is eigenlijk gemaakt om langere tochten te maken. Deze toerfiets is dan ook perfect geschikt om fietsvakanties te ondernemen. Er zijn zowel trekkingfietsen voor dames als voor heren. Deze fiets is voorzien om heel wat bagage te kunnen meenemen en is vaak voorzien van stevige zakken en opbergcompartimenten. Een degelijke trekkingfiets is dan ook voorzien van versnellingen en beschikt over een licht frame. Gezien de grote hoeveelheid bagage die mee op een trek fiets kan, is dit zeker geen overbodige luxe.

Koop je een trekkingfiets, dan let je het best op de volgende zaken:

  • Het frame
    Een stevig frame is nodig om veilig te kunnen dalen. Zorg voor een lichtgewicht, maar toch stevig frame.
  • Versnellingen
    Naafversnellingen of versnellingen in de trapas zorgen zelden tot nooit voor problemen. Met een toerfiets begeef je je vaak in de natuur en/of in het verre buitenland waar een fiets laten herstellen misschien niet zo evident is. Dit is dus belangrijk als je een trek fiets koopt.
  • Wielen
    Ga gezien het gewicht voor stevige wielen en naven. Een geveerde voorvork en schijfremmen zijn zeker geen overbodige luxe op een trekfiets.
  • Zadel

Smallere en lederen zadels geven op lange tochten vaak minder problemen dan bredere zadels.

Bij een trekkingfiets is het belangrijk dat je voor kwaliteit gaat. Een trekfiets krijgt heel wat te verduren en je maalt er heel wat kilometers mee. Je wil ook geen problemen als je onderweg bent. Het is ook makkelijk als je zelf kleine zaken kunt repareren. Durf te investeren in een kwalitatieve onderdelen en ben je geen kenner, laat je dan adviseren. Wij geven je graag advies over de modellen in ons aanbod. Wij hebben heel wat trekfietsen te koop, dus je vindt zeker het perfecte model.

Trekking fiets voor dames

Trekking fietsen voor dames zijn aangepast aan de lichaamsverhoudingen van een vrouw. Je kunt er dan ook comfortabel kilometers mee blijven malen. Meestal zijn deze trekking fietsen net iets korter dan de modellen voor heren en staat het stuur iets hoger. Ook deze fietsen zijn uiteraard van alle nodige accessoires voorzien en beschikken vaak over een net iets lager frame. Een trekking fiets voor dames gaat even lang mee als een model voor heren en er is een ruime keuze aan goedkope trekking fietsen voor dames;

Trekking fiets voor heren

Er zijn heel wat trekking fietsen voor heren. Deze fietsen zijn vaak hoogwaardig uitgerust en perfect geschikt om lange tochten te maken. Uiteraard is dit type fiets geschikt voor korte ritjes, maar net zo goed rijd je er het hele land mee rond. Trekking fietsen voor heren zijn steeds compleet uitgerust en beschikken over kwalitatieve onderdelen. De remmen, goede verlichting, een stijf frame en stevige wielen zijn daarbij essentieel. Ook de versnellingen zijn belangrijk, je neemt immers vaak heel wat gewicht mee als je effectief gaat reizen met je trekkingfiets.

De beste trekking fietsen

Op het internet vind je heel wat lijstjes over de beste trekkingfietsen.bij goedkopefietskopen.nl vind je alvast heel wat van deze toppers. De beste trekking fietsen beschikken over een goed zadel, een stevig frame, sterke wielen en goede verlichting. De shifters van de versnelling zijn makkelijk te bedienen en ook goede remmen, zijn gezien het extra gewicht essentieel. Verder is het vaak de persoonlijke smaak welke trekking fiets de beste is. Er zijn heel wat kwalitatieve trekkingfietsen op de markt.

Goedkope trekking fiets kopen bij goedkopefietskopen.nl

Ben je op zoek naar een betaalbare fiets waarmee je zorgeloos kunt reizen? Wij hebben een immens aanbod aan kwalitatieve modellen. Stuk voor stuk stevige exemplaren, voorzien van garantie en klaar om de wereld te veroveren. Er zijn trekking fietsen voor ieders budget en zowel voor dames als heren. Ongetwijfeld vind jij de perfecte fiets in ons aanbod aan fietsen. Weet dat er ook elektrische fietsen zijn waarmee je perfect een toertocht kunt ondernemen.