Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Drachten

Drachten, een levendige stad in het hart van Friesland, staat bekend om zijn actieve fietsgemeenschap. Of je nu een fervente fietser bent of gewoon af en toe een tochtje maakt, het kennen van de beste fietsenmakers in Drachten is essentieel. Deze gids neemt je mee langs enkele van de meest gerenommeerde fietsenwinkels in Drachten, elk met hun unieke diensten en expertise.

Egberts Tweewielers

Egberts Tweewielers, gelegen aan Zuidkade 15, scoort hoog met een 4,6 uit 34 beoordelingen. Open tot 18:00 uur, deze winkel staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en deskundige reparatieservice. Of je nu een nieuwe fiets zoekt of een betrouwbare reparatie nodig hebt, Egberts Tweewielers biedt zowel kwaliteit als uitstekende klantenservice.

Tweewielercentrum De Drait

Met een indrukwekkende beoordeling van 4,5 uit 158 reviews, is Tweewielercentrum De Drait aan Dollard 125 a een topbestemming voor fietsliefhebbers in Drachten. De winkel, open tot 21:00 uur, onderscheidt zich door zijn lange openingstijden en een breed scala aan diensten, van verkoop tot onderhoud.

Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Carlo Boonstra de Fietsspecialist, gelegen aan Handwerkerszijde 102 en met een perfecte score van 5,0 uit 20 beoordelingen, is een uitblinker in klanttevredenheid. Open tot 17:00 uur, biedt deze winkel naast een breed assortiment aan fietsen ook deskundige reparaties en onderhoudsdiensten.

Rijwielhandel Jan Jonkman

Met een sterke beoordeling van 4,6 uit 34 reviews, is Rijwielhandel Jan Jonkman aan Stationsweg 52 een vertrouwde naam in Drachten. Open tot 17:00 uur, biedt deze winkel niet alleen fietsverkoop, maar ook reparatie- en onderhoudsdiensten, allemaal met een focus op klanttevredenheid.

Fyts-Wurk Wibo Koehoorn

Fyts-Wurk Wibo Koehoorn, beoordeeld met een 4,4 uit 40 beoordelingen en gevestigd aan Houtlaan 4, is bekend om zijn persoonlijke benadering en vakmanschap. De winkel, open tot 17:30 uur, biedt een scala aan fietsdiensten, van verkoop tot gespecialiseerde reparaties.

Vergelijkingstabel van fietsenmakers in Drachten

FietsenmakerBeoordelingDienstenOpeningstijdenBijzonderheden
Egberts Tweewielers4,6 (34 reviews)Fietsverkoop, ReparatiesTot 18:00 uurBreed assortiment
Tweewielercentrum De Drait4,5 (158 reviews)Fietsverkoop, OnderhoudTot 21:00 uurLange openingstijden
Carlo Boonstra de Fietsspecialist5,0 (20 reviews)Fietsverkoop, ReparatiesTot 17:00 uurUitstekende klanttevredenheid
Rijwielhandel Jan Jonkman4,6 (34 reviews)Fietsverkoop, ReparatiesTot 17:00 uurBetrouwbare service
Fyts-Wurk Wibo Koehoorn4,4 (40 reviews)Fietsverkoop, Gespecialiseerde reparatiesTot 17:30 uurPersoonlijke benadering

Meest gestelde vragen over fietsenmakers in Drachten

  1. Wat zijn de openingstijden van de fietsenmakers in Drachten? De openingstijden variëren per fietsenmaker. Egberts Tweewielers is bijvoorbeeld open tot 18:00 uur, terwijl Tweewielercentrum De Drait open is tot 21:00 uur. Voor specifieke tijden kunt u de bovenstaande tabel raadplegen.
  2. Bieden fietsenmakers in Drachten ook gespecialiseerde reparatiediensten aan? Ja, sommige fietsenmakers zoals Fyts-Wurk Wibo Koehoorn bieden gespecialiseerde reparatiediensten aan. Het is aan te raden om de fietsenwinkel te contacteren voor specifieke diensten.
  3. Kan ik bij deze fietsenmakers terecht voor zowel aankoop als onderhoud van fietsen? Absoluut, winkels zoals Carlo Boonstra de Fietsspecialist en Rijwielhandel Jan Jonkman bieden zowel verkoop als onderhoudsdiensten aan.
  4. Wat maakt een fietsenmaker in Drachten uniek? Elke fietsenmaker heeft unieke kwaliteiten. Sommigen staan bekend om hun uitgebreide assortiment, anderen om hun gespecialiseerde diensten of klanttevredenheid.