Transportfietsen

Resultaat 1–40 van de 367 resultaten wordt getoond

Een geweldige transportfiets kopen? Dan zit je goed bij ons. Op goedkopefietskopen.nl vind je heel wat transportfietsen. Wij hebben een ruim assortiment aan geweldig transportfietsen in tal van uitvoeringen en maten. Wij hebben fietsen voor dames, heren en zelfs kinderen. Wil je een eind kunnen fietsen dan in een transportfiets met versnellingen verstandig. Geregeld pakken we ook uit met aanbiedingen op de transportfietsen, kom dus geregeld een kijkje nemen op onze site. Al onze fietsen zijn van topkwaliteit, daar kun je zeker van zijn.

Transportfietsen voor dames

Een transportfiets voor dames heeft een aantal bijzonder kenmerken. De voordrager is daarbij het meest herkenbaar. Dit extra rekje is super handig om spullen te vervoeren. Het oogt sierlijk en toch stoer en je kunt met makkelijk extra spulletjes op kwijt. Reken maar dat een transportfiets voor dames praktisch is. Eventueel zijn er zelfs transportfietsen met een krat op vooraan. Nog makkelijker om spullen in op te bergen. Ook achteraan is er op een transportfiets voor dames een bagagedrager voorzien. Verder mag je rekenen op een robuust frame. Een transportfiets, zeker met versnellingen, is gemaakt om wel wat afstand te overbruggen. Een transportfiets is dan ook perfect geschikt om in de stad mee rond te rijden. Je hebt trouwens de keuze uit transportfietsen met een handrem of een terugtraprem.

Voor elk budget is er wel een transportfiets voor dames te vinden. Er zijn trouwens ook elektrische transportfietsen beschikbaar. Deze fietsen worden steeds populairder. Let bij het bestellen van een transportfiets voor dames er wel op dat je de juiste maat bestelt. Het is veel comfortabeler fietsen op een fiets die de juiste maat heeft.

Transportfietsen voor heren

Net als voor dames zijn er ook transportfietsen voor heren. Deze hebben dezelfde eigenschappen als deze voor dames. De transportfietsen voor heren hebben wel vaak een hogere buis en zijn vaak iets groter. Ook voor heren hebben wel heel wat transportfietsen in ons aanbod. De meest genomen fiets is trouwens de transportfiets met 7 versnellingen. Perfect voor in de stad, maar ook op fietstochtjes komt de extra bagagedrager vaak van pas. We hebben heel wat toonaangevende merken van transportfietsen voor heren in ons aanbod. Stuk voor stuk zijn ze door ons getest en goedgekeurd. Alle fietsen zijn robuust en ze komen met garantie.

Soorten en maten transportfietsen

In grote lijnen zijn er maar twee verschillende soorten transportfietsen. Je hebt de gewone transportfietsen en de elektrische transportfietsen. Van deze fietsen zijn er wel heel veel verschillende uitvoeringen. Zo heb je transportfietsen met een breder zadel, je hebt er met versnellingen en ook het remmen kan verschillen. Voor iedereen is er wel een perfecte transportfiets te vinden. Het is maar welk type fiets je verkiest. Er zijn transportfietsen in een stoere uitvoering, maar ook meer klassieke modellen en ga zo maar door. Let er bij het bestellen van je fiets wel op dat je de juiste maat kiest. Kijk naar de huidige maat van je fiets of meet de lengte van je binnenbeen op.

Goedkope transportfiets kopen bij goedkopefietskopen.nl

Wil je een goedkope transportfiets kopen? Dan vind je die ongetwijfeld op onze website. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan transportfietsen. Hiervoor werken we samen met toonaangevende merken. Alle fietsen zijn stuk voor stuk voorzien van garantie en leveren uitstekende prestaties. Wij zorgen alvast voor zeer mooie aanbiedingen en een snelle levering. Bij ons koop je transportfietsen en andere fietsen in alle vertrouwen. Regelmatig vullen we ons aanbod aan met nieuwe modellen en dit zowel voor dames als voor heren. Vind je dus niet onmiddellijk een fiets die aan je verwachtingen voldoet, kom dan zeker geregeld eens terug een kijkje nemen.