Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Haarlem

Haarlem, een stad met een rijke historie en een levendige fietscultuur, herbergt enkele van de beste fietsenmakers in de regio. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fietsenmaker in Haarlem, biedt deze gids een gedetailleerd overzicht van de meest geprezen fietsenwinkels in de stad. Of u nu een reparatie nodig heeft, een nieuwe fiets wilt aanschaffen, of advies zoekt over fietsaccessoires, in Haarlem vindt u een fietsenmaker die aan al uw wensen voldoet.

De Fietsfreak

Bij De Fietsfreak, gelegen aan Beveland 100 en beoordeeld met een 4,6 uit 41 recensies, vindt u niet alleen een uitstekende service, maar ook een bijzondere expertise in aangepaste fietsen.

 • Diensten en Specialiteiten: Deze winkel staat bekend om zijn breed scala aan diensten, van standaardfietsreparaties tot aanpassingen voor speciale behoeften.
 • Klanttevredenheid: Met een focus op klanttevredenheid, biedt De Fietsfreak een persoonlijke en deskundige benadering die zelden ergens anders wordt gevonden.

De Fietsenwacht

De Fietsenwacht, een mobiele fietsenmaker met een beoordeling van 4,7 uit 85 recensies, brengt de fietsenwinkel naar uw deur. Ideaal voor drukbezette mensen of wanneer vervoer van de fiets een probleem is.

 • Gemak en Service: De Fietsenwacht staat bekend om zijn gemak en hoogwaardige service. Perfect voor mensen die hun fiets snel en efficiënt gerepareerd willen hebben zonder hun huis te verlaten.

Het Zwarte Fietsenplan

Met een score van 4,0 uit 104 recensies, biedt Het Zwarte Fietsenplan aan Houtplein 22 een uitgebreid assortiment aan fietsen en een volledige reeks fietsdiensten.

 • Assortiment en Deskundigheid: Van stadsfietsen tot racefietsen, Het Zwarte Fietsenplan biedt het allemaal, naast deskundig advies en uitstekende reparatiediensten.

De Fietskamer

De Fietskamer, gelegen aan Kleine Houtweg 5 en met een perfecte score van 5,0 uit 100 recensies, blinkt uit in zowel service als vakmanschap.

 • Kwaliteit en Aanbod: Deze winkel staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige fietsen en accessoires, en biedt tevens een uitstekende klantenservice.

Vergelijkingstabel van fietsenmakers in Haarlem

FietsenmakerBeoordelingLocatieSpecialiteitenOpmerkelijke Kenmerken
Fietsenmaker HaarlemDe Fietsfreak4,6 (41)Beveland 100Aangepaste fietsen, reparaties
Fietsenmaker aan Huis! HaarlemDe Fietsenwacht4,7 (85)Mobiele serviceGemakkelijke toegang, snelle service
Het Zwarte Fietsenplan - Fietsenwinkel en Fietsenmaker4,0 (104)Houtplein 22Breed assortimentDeskundigheid en diversiteit
De Fietskamer5,0 (100)Kleine Houtweg 5KwaliteitsserviceUitmuntend in klantenservice
Deze tabel biedt een handig overzicht waarmee u de fietsenmaker kunt kiezen die het beste past bij uw wensen en behoeften in Haarlem.

Veelgestelde vragen over fietsenmakers in Haarlem

 1. Bieden deze fietsenmakers in Haarlem op maat gemaakte fietsoplossingen?
  • Ja, winkels zoals De Fietsfreak zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte fietsen en oplossingen voor specifieke behoeften.
 2. Kan ik bij deze fietsenwinkels terecht voor specifieke fietsmerken?
  • Zeker, winkels zoals Het Zwarte Fietsenplan bieden een breed scala aan fietsmerken. Het is aan te raden om contact op te nemen met de winkel voor specifieke merkverzoeken.
 3. Hebben deze fietsenmakers een online aanwezigheid of webshop?
  • Sommige fietsenmakers in Haarlem kunnen een online winkel of webshop hebben. Raadpleeg de websites van de winkels voor meer informatie over hun online diensten.
 4. Is het mogelijk om een proefrit te maken bij deze fietsenwinkels?
  • Ja, de meeste fietsenwinkels in Haarlem bieden de mogelijkheid voor een proefrit. Het is raadzaam dit van tevoren te bevestigen met de desbetreffende winkel.
 5. Kan ik advies krijgen over de beste fiets voor mijn behoeften?
  • Absoluut, de fietsenmakers in Haarlem zijn bekend om hun klantgerichte benadering en deskundig advies. Zij zullen u graag helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor uw situatie.