Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Bodegraven

Welkom bij onze uitgebreide gids over fietsenmakers in Bodegraven. Als je op zoek bent naar deskundige service, reparatie of een nieuwe fiets, dan ben je hier aan het juiste adres. Bodegraven, bekend om zijn idyllische kanalen en fietsvriendelijke straten, biedt een divers aanbod van fietsenwinkels die klaarstaan om aan al je fietsbehoeften te voldoen.

Janwillem Bodegraven

Beoordeling: 4,8 (129 recensies)
Locatie: Kerkstraat 53
Janwillem Bodegraven is niet alleen een winkel; het is een instituut voor fietsliefhebbers. Met een indrukwekkende beoordeling van 4,8 sterren, staat deze winkel bekend om zijn klantgerichte service en uitgebreide assortiment. Of je nu een nieuwe fiets zoekt, onderhoud nodig hebt, of gewoon advies wilt over fietsroutes in en rond Bodegraven, het team van Janwillem staat altijd klaar.

Fietspad Tweewielers

Beoordeling: 4,6 (17 recensies)
Locatie: Noordstraat 34
Bij Fietspad Tweewielers vind je een passie voor fietsen die je zelden ergens anders ziet. Deze winkel, gelegen in het hart van Bodegraven, biedt een persoonlijke touch bij elke interactie. Het team bestaat uit doorgewinterde fietsprofessionals die elk probleem kunnen oplossen en je kunnen voorzien van de nieuwste fietsen en accessoires.

TweeWieltjes Bodegraven

Beoordeling: 5,0 (3 recensies)
Locatie: Kerkstraat 37
TweeWieltjes Bodegraven is een verborgen juweel onder de fietsenwinkels. Hoewel het aantal recensies beperkt is, spreekt de perfecte score van 5,0 sterren boekdelen. Deze winkel staat bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice en deskundig advies.

Van Dolder Tweewielers

Geen reviews
Locatie: Ambachtshof
Van Dolder Tweewielers mag dan wel geen online recensies hebben, maar dat weerhoudt lokale bewoners er niet van om deze winkel aan te bevelen. Met een focus op persoonlijke service en betrouwbaarheid, is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een lokale fietsenexpert.

Rijwielhandel Veelenturf

Beoordeling: 4,8 (18 recensies)
Locatie: Oud Bodegraafseweg 14
Rijwielhandel Veelenturf is een gevestigde naam in Bodegraven en biedt een breed scala aan diensten, van fietsverkoop tot reparaties. De hoge klanttevredenheid weerspiegelt de kwaliteit van de service en de expertise van het personeel.

Meest gestelde vragen over fietsenmakers in Bodegraven

 1. Wat zijn de openingstijden van de fietsenwinkels in Bodegraven?
  • De meeste fietsenwinkels in Bodegraven zijn geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Sommige winkels hebben aangepaste openingstijden, dus het is raadzaam hun websites te raadplegen voor de meest actuele informatie.
 2. Bieden fietsenmakers in Bodegraven ook reparatiediensten aan?
  • Ja, de meeste fietsenwinkels in Bodegraven bieden een uitgebreid scala aan reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Dit varieert van eenvoudige reparaties zoals bandenplakken tot complexe diensten zoals afstelling van versnellingen en remmen.
 3. Kan ik in Bodegraven tweedehands fietsen kopen?
  • Verschillende fietsenwinkels in Bodegraven bieden een assortiment van tweedehands fietsen aan. Deze zijn grondig geïnspecteerd en gerepareerd om een goede kwaliteit en veiligheid te garanderen.
 4. Verhuren fietsenmakers in Bodegraven ook fietsen?
  • Sommige fietsenwinkels in Bodegraven bieden de mogelijkheid om fietsen te huren. Dit is ideaal voor toeristen of mensen die tijdelijk een fiets nodig hebben.
 5. Kan ik online een fiets kopen bij een fietsenmaker in Bodegraven?
  • Veel fietsenmakers in Bodegraven hebben een online winkel waar je fietsen en accessoires kunt bestellen. Sommige bieden zelfs online adviesdiensten om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets.

Overzichtstabel van fietsenmakers in Bodegraven

FietsenwinkelBeoordelingDienstenSpecialiteitenOpeningstijden
Janwillem Bodegraven I Dat Is Fietsen4,8Verkoop, Reparatie, AdviesBreed assortiment08:30-18:00
Fietspad Tweewielers4,6Reparatie, VerkoopPersoonlijke service09:00-18:00
TweeWieltjes Bodegraven5,0Verkoop, OnderhoudUitzonderlijke service09:00-18:00
Van Dolder Tweewielers-Verkoop, OnderhoudLokale expertiseVariabel
Rijwielhandel Veelenturf4,8Verkoop, Reparatie, OnderhoudHoogwaardige kwaliteit08:30-18:00
Deze tabel biedt een handig overzicht van de top fietsenwinkels in Bodegraven, inclusief hun beoordelingen, aangeboden diensten, specialiteiten, en openingstijden. Met deze informatie kun je gemakkelijk beslissen welke fietsenwinkel het beste past bij jouw behoeften.