Goedkope fiets kopen logo

De laagste prijzen

10.000+ Fietsen

De beste fietsenwinkels

Fietsenmakers in Heerlen

Welkom in Heerlen, een stad die niet alleen bekend staat om haar culturele rijkdom, maar ook om haar bloeiende fietscultuur. Voor elke fietser, van de dagelijkse commuter tot de weekend wielrenner, is het vinden van een betrouwbare fietsenmaker essentieel. In deze uitgebreide gids nemen we u mee door de straten van Heerlen, waar we de top fietsenmakers uitlichten. Deze specialisten staan niet alleen garant voor uitstekende service en vakmanschap, maar bieden ook een persoonlijke touch die u nergens anders vindt.

Bravo Fiets

Gelegen in de Bethlehemstraat, is Bravo Fiets een ware parel in Heerlen. Met een klantbeoordeling van 4,8 uit 84 recensies, staat deze winkel bekend als een plek waar klanttevredenheid en hoogwaardige service hand in hand gaan. Wat Bravo Fiets bijzonder maakt, is hun vermogen om een breed scala aan fietsdiensten aan te bieden. Van snelle reparaties tot deskundig advies over uw volgende fietsaankoop, het team van Bravo Fiets zorgt ervoor dat elke klant de winkel verlaat met een glimlach.

De winkel ademt een passie voor fietsen, wat terug te zien is in hun werk. Ze behandelen elke fiets als hun eigen, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op service van de hoogste kwaliteit. Of u nu een eenvoudige bandenwissel nodig heeft of een complexe reparatie, het team van Bravo Fiets staat klaar om u te helpen.

Fietsenmaker Marsael B.V.

Fietsenmaker Marsael B.V. aan de Benzenraderweg is niet zomaar een fietsenwinkel. Met een indrukwekkende beoordeling van 4,8 uit 69 recensies, onderscheidt deze winkel zich door haar diepgaande kennis van fietsen en haar toewijding aan klanttevredenheid. De winkel biedt een uitgebreide reeks van diensten, van reparaties en onderhoud tot de verkoop van nieuwe fietsen.

Wat klanten het meest waarderen aan Marsael B.V. is de persoonlijke aandacht die ze krijgen. Elke klant wordt behandeld als een lid van de Marsael-familie, wat betekent dat elke service met zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Hun deskundige team staat altijd klaar om u te voorzien van het beste advies, of u nu een beginnende fietser bent of een ervaren wielrenner.

Mario de Fietsenmaker

Mario de Fietsenmaker, gevestigd aan de Sittarderweg, is een bekende naam in Heerlen met een beoordeling van 4,7 uit 21 recensies. Deze winkel staat bekend om zijn vriendelijke service en deskundigheid. Mario en zijn team bieden een breed scala aan diensten, waaronder reparatie, onderhoud en verkoop van fietsen.

Klanten zijn vooral te spreken over de persoonlijke benadering van Mario. Hij neemt de tijd om naar zijn klanten te luisteren en biedt oplossingen op maat voor elke fietsuitdaging. Of het nu gaat om een simpele afstelling of een complexe reparatie, bij Mario de Fietsenmaker is uw fiets in goede handen.

Fietsservice Ghen Heij

Fietsservice Ghen Heij, te vinden aan de Heulsstraat, is een andere topbestemming voor fietsliefhebbers in Heerlen, met een indrukwekkende beoordeling van 4,9 uit 98 recensies. Deze winkel is meer dan alleen een plek voor fietsreparaties; het is een centrum waar passie voor fietsen en deskundige kennis samenkomen.

Fietsvoordeelshop.nl Heerlen

Op de Laanderstraat vindt u Fietsvoordeelshop.nl Heerlen, een winkel die een beoordeling van 4,5 uit 53 recensies trots draagt. Deze winkel is een ware trekpleister voor iedereen die op zoek is naar een uitgebreid assortiment fietsen, van de nieuwste modellen tot betrouwbare klassiekers.

Wat Fietsvoordeelshop.nl zo speciaal maakt

 • Een uitgebreide showroom met een divers aanbod aan fietsen.
 • Deskundig personeel dat klaarstaat om u te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets.
 • Concurrerende prijzen, waardoor kwaliteit toegankelijk wordt voor iedereen.
 • Regelmatige aanbiedingen en acties, perfect voor de budgetbewuste fietser.
 • Een klantvriendelijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Fietsvoordeelshop.nl Heerlen is de ideale bestemming voor iedereen die waarde hecht aan keuze, kwaliteit en een goede deal. Of u nu een beginnende fietser bent of een doorgewinterde wielrenner, deze winkel heeft alles wat u nodig heeft onder één dak.

Overzichtstabel van fietsenmakers in Heerlen

Om u een duidelijk beeld te geven van wat elke fietsenmaker in Heerlen te bieden heeft, hebben we een uitgebreide tabel samengesteld. Hier kunt u in één oogopslag de unieke eigenschappen van elke winkel zien en beslissen welke het beste bij uw behoeften past.

FietsenmakerBeoordelingUnieke EigenschappenDiensten
Bravo Fiets4,8Uitstekende klantenservice, breed scala aan dienstenReparatie, Verkoop, Onderhoud
Fietsenmaker Marsael B.V.4,8Persoonlijke service, diepgaande kennisReparatie, Verkoop, Onderhoud
Mario de Fietsenmaker4,7Vriendelijke service, maatwerkoplossingenReparatie, Verkoop, Onderhoud
Fietsservice Ghen Heij4,9Toewijding aan kwaliteit, passie voor fietsenReparatie, Verkoop, Onderhoud
Fietsvoordeelshop.nl4,5Uitgebreid assortiment, concurrerende prijzenVerkoop, Advies

Meest gestelde vragen over fietsenmakers in Heerlen

Na het bespreken van de top fietsenmakers in Heerlen, richten we ons nu op enkele veelgestelde vragen die fietsliefhebbers vaak hebben over deze winkels.

 1. Welke fietsenmaker in Heerlen biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding?
  Fietsvoordeelshop.nl Heerlen staat bekend om zijn concurrerende prijzen en uitgebreide assortiment, waardoor het een uitstekende keuze is voor de prijsbewuste koper.
 2. Ik heb een specifieke fietsreparatie nodig. Welke winkel kan me het beste helpen?
  Alle genoemde fietsenmakers bieden uitstekende reparatiediensten, maar voor complexere problemen kunt u het beste terecht bij Bravo Fiets of Fietsservice Ghen Heij vanwege hun bewezen expertise.
 3. Ik ben op zoek naar een nieuwe fiets. Waar kan ik het beste advies krijgen?
  Fietsenmaker Marsael B.V. en Fietsvoordeelshop.nl Heerlen zijn uitstekende keuzes voor uitgebreid advies en een ruime keuze aan fietsen.