Moederfietsen

Toont alle 27 resultaten

Op zoek naar een fantastische moederfiets? Logisch, want moederfietsen zijn super stevig en ja, er zijn ook heel wat goedkope moederfietsen. Zeker als je bij ons op de website kijkt, dan vind je heel wat supervoordelige moederfietsen. Moederfietsen gaan al tientallen jaren mee en zijn er perfect op voorzien om ook kids mee op de fiets te nemen. Bij ons op de website vind je alvast een zeer ruim aanbod moederfietsen. Trouwens ook voor heel wat andere fietsen ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van een moederfiets

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan moederfietsen. We zetten er even een aantal van op een rijtje:

  • Moederfietsen hebben vaak een dubbele standaard, dit betekent dat je fiets steviger staat en minder snel omvalt. Zeker met kids niet onbelangrijk. Een moederfiets kan tegen een windvlaag en heel wat meer. Bovendien laat het je toe makkelijker je kindje in de kinderstoel te zetten. Het stuurslot zorgt voor extra stabiliteit.
  • Bij een moederfiets zit ook wat meer ruimte tussen het stuur en het zadel. Dit maakt het op- en afstappen een heel stuk veiliger.
  • Een moederfiets heeft ook een extra breed stuur, een stevige bagagedrager en een stuurslot. Kortom, een moederfiets biedt de nodige zekerheid en veiligheid voor alle partijen.

Koop je een moederfiets met mand of zonder mand, dan moet je letten op het stuurslot, de dubbele standaard, de extra ruimte tussen het zadel en het stuur. Ook de versnellingen kunnen essentieel zijn. Met een kindje op de moederfiets moet je wat harder trappen, waardoor extra versnellingen zeker geen overbodige luxe zijn. Ook een lage instap is zeker aangewezen. Hierdoor kun je veel makkelijker opstappen, waardoor je perfect in balans blijft. Houd er wel rekening mee dat een moederfiets een iets grotere draaicirkel heeft dan een reguliere fiets. Hierdoor moet je je bocht net iets ruimer nemen. Met een mamafiets ga je geen sneltempo halen, maar je komt wel veilig ter plaatse. Aan de schoolpoort zal je zeker niet de enige zijn, dat staat vast.

Weet trouwens dat er tegenwoordig heel wat elektrische moederfietsen zijn. Deze zijn wat duurder, maar zeker als je meerdere kinderen en nog wat boodschappen moet vervoeren, is een elektrische moederfiets eigenlijk onmisbaar. Let wel op bij het remmen, want deze fiets rijdt een stuk harder, waardoor er een langere remweg nodig is.

Moederfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kies zeker de juiste maat want dat rijd je een stuk comfortabeler. Ben je niet zeker over je maat, laat dan de juiste lengte opmeten. Kijk zeker ook eens naar de huidige maat van je fiets.

De beste moederfietsen

De beste moederfietsen? Die beschikken over stuk voor stuk over eerder genoemde voordelen en zijn robuust. De moederfiets is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Ook goedkope moederfietsen kunnen van uitstekende kwaliteit zijn. Mamafietsen zijn zeker niet nieuw op de markt en hebben wel wat weg van een omafiets met wat extra’s.

De beste moederfietsen en mamafietsen hebben een zeer breed stuur met heel wat draagkracht. Dat is uiteraard nodig om je kind te kunnen dragen. Verder hebben ze ook een verstevigde bagagedrager, ideaal om een kinderzitje op te zetten. Super stabiel kunnen parkeren is ook essentieel. Veilig op- en afstappen met je kleintje is belangrijk, daarom zijn mamafietsen voorzien van een lagere instap. Wij hebben alvast een heel aantal toppers geselecteerd. Stuk voor stuk mamafietsen die op het vlak van prijs-kwaliteit onklopbaar zijn.

Goedkope moederfiets kopen bij goedkopefietskopen.nl

Wil je een goedkope moederfiets kopen, dan vind je deze bij ons. Wij hebben heel wat keuze op het vlak van mamafietsen en andere fietsen. Al onze moederfietsen zijn van uitstekende kwaliteit. We hebben zowel bekende als minder bekende merken in ons aanbod. Alle fietsen zijn voorzien van een uitgebreide garantie en we letten ook altijd op het feit dat onze moederfietsen kwalitatieve onderdelen hebben. Wij garanderen alvast heel veel fiets voor een betaalbaar budget. Waarom zou je meer betalen voor een moederfiets, als wij geregeld aanbiedingen en je de beste mamafietsen voorstellen.